Cubanita Arnhem

Horeca interieurontwerp

Indusigns ontwerpt, maakt én installeert in het oog springende interieurs. Projectinrichting, conceptontwikkeling en interieurbouw; Indusigns is van alle markten thuis en verzorgd uw verbouwing van A tot Z!

Wat wij doen

De heren van Indusigns staan al jaren bekend om hun vernieuwende, duurzame en originele ontwerpen op het gebied van unieke horecaconcepten. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie neemt Indusigns u het werk graag uit handen. Dit ‘turn key’-principe en de kwaliteit van werken heeft ervoor gezorgd, dat grote merken hun interieurprojecten aan Indusigns hebben uitbesteed. En met succes! Hieronder zullen we u een aantal voorbeelden van horecaprojecten laten zien, inclusief de positieve reacties op ons werk.

Een greep uit onze klanten

Indusigns ontwerpt, maakt én installeert complete interieurprojecten voor de horecasector. De jarenlange ervaring op het gebied van conceptontwikkeling heeft geleid tot een vast klantenbestand met bekende opdrachtgevers.

banner

Walibi Holland

"Korte lijnen en daardoor efficiënte communicatie. Goed meedenken in de uitvoering op basis van ervaring, erg prettig. Hergebruik van materialen en toch een professioneel eindproduct!"

Wat maakt Indusigns uniek?

Zoals gezegd neemt Indusigns u het werk van A tot Z uit handen, maar ook is het mogelijk om Indusigns per afzonderlijke fase in te schakelen. Zo zouden we het ontwerp van uw interieur kunnen verzorgen, maar ook enkel de uitvoering van uw eigen ontwerp. Indusigns onderhoudt korte lijntjes met haar klanten, waardoor het contact vlot en effectief zal verlopen. Door het toepassen van oude materialen komt Indusigns steeds weer met unieke interieurconcepten, die je nergens anders aan zult treffen. Daarnaast is Indusigns goedkoper dan andere ontwerpbureaus, omdat het gehele proces van ontwerp tot realisatie intern gebeurd. Alles wordt in Nederland gemaakt ons eventuele tekenwerk is vrijblijvend. Het maakt Indusigns tot de ideale partner voor uw interieurproject!

 

Klantreview 2 afbeelding

Klantnaam 2

Ik was zo blij met indusigns want...

Hoe gaat Indusigns te werk?

Heb je reeds ideeën voor jouw interieurontwerp of ben je juist op zoek naar inspiratie? In beide gevallen bent u bij Indusigns op het juiste adres. Indusigns vertaalt uw ideeën tot een concreet ontwerp en denkt daarnaast graag met u mee om uiteindelijk tot een uniek interieurconcept te komen, waar iedereen blij van wordt. Indusigns kijkt uit naar uw bericht en de heren weten zeker dat ze ook voor u tot een heel mooi eindresultaat zullen komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een interieur zoals nergens anders!

Of je nu op zoek bent naar een karaktervolle kroonluchter, een grote tafel van staal, een originele aankleding voor het terras of een op maat gemaakte bar, wij denken graag met je mee en weten zeker dat we ook voor jou iets unieks kunnen neerzetten. Door middel van een nauwe communicatie tijdens het gehele proces, komen we uiteindelijk tot een eindresultaat waar iedereen blij van wordt.

Indusigns heeft de afgelopen jaren steeds weer bewezen dat het in staat is om in het oog springende interieurconcepten te ontwerpen, maken én installeren. We voeren onze projecten graag van A tot Z uit en zorgen ervoor dat het ‘turnkey’ wordt opgeleverd.

Ben je naar aanleiding van dit artikel geïnteresseerd geraakt in onze verdere mogelijkheden? Dan nodigen we je van harte uit om het contactformulier hieronder in te vullen. Heb je specifieke vragen? Dan reageren we normaal gesproken binnen een dag. Wil je eens met ons om tafel? Je bent van harte welkom in onze werkplaats in Zwolle! Ook is het echter mogelijk om geheel vrijblijvend een bezoek van ons op locatie in te plannen, zodat we samen met jou kunnen brainstormen over de verschillende mogelijkheden. We kijken uit naar jouw bericht!