Cubanita Arnhem

Horeca interieurontwerp

Elementent, tot totaal ontwerp (GIJS, toevoegen in 1 zin wat jullie doen: A t/m Z verhaal)

Wat wij doen

Gijs hier een tekst over wat Indusigns doet

Welke stijl

Upcycling

Maatwerk in staal en hout, alles inhous

Etc

Een greep uit onze klanten

Indusigns ontwerpt, maakt én installeert complete interieurprojecten voor de horecasector. De jarenlange ervaring op het gebied van conceptontwikkeling heeft geleid tot een vast klantenbestand met bekende opdrachtgevers.

banner

Klantaan Walibi

Het was super om met Indusigns te werken want...

Wat maakt Indusigns uniek?

Deze punten

Klantreview 2 afbeelding

Klantnaam 2

Ik was zo blij met indusigns want...

Het proces, de werkwijze van indusigns

Stap 1:

Stap 2:

Voorbeeld 3d foto

Meer fotos

Hier moeten meer afbeeldingen of een slider komen van jullie projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Type de code hieronder over in het invoerveld:
captcha

Een interieur zoals nergens anders!

Of je nu op zoek bent naar een karaktervolle kroonluchter, een grote tafel van staal, een originele aankleding voor het terras of een op maat gemaakte bar, wij denken graag met je mee en weten zeker dat we ook voor jou iets unieks kunnen neerzetten. Door middel van een nauwe communicatie tijdens het gehele proces, komen we uiteindelijk tot een eindresultaat waar iedereen blij van wordt.

Indusigns heeft de afgelopen jaren steeds weer bewezen dat het in staat is om in het oog springende interieurconcepten te ontwerpen, maken én installeren. We voeren onze projecten graag van A tot Z uit en zorgen ervoor dat het ‘turnkey’ wordt opgeleverd.

Ben je naar aanleiding van dit artikel geïnteresseerd geraakt in onze verdere mogelijkheden? Dan nodigen we je van harte uit om het contactformulier hieronder in te vullen. Heb je specifieke vragen? Dan reageren we normaal gesproken binnen een dag. Wil je eens met ons om tafel? Je bent van harte welkom in onze werkplaats in Zwolle! Ook is het echter mogelijk om geheel vrijblijvend een bezoek van ons op locatie in te plannen, zodat we samen met jou kunnen brainstormen over de verschillende mogelijkheden. We kijken uit naar jouw bericht!