Van website naar webshop

Indusigns Blog

Wat biedt een webshop

Een webshop biedt veel nieuwe mogelijkheden ten opzichte van onze oude website. Zo kunnen mensen onze producten nu bijvoorbeeld selecteren op kleur, materiaal en prijs. Ben je op zoek naar een specifiek product, dan navigeer je daar vanaf volgende week snel naar toe. Ook hebben we onze blog geïntegreerd op onze nieuwe webshop. Zo is het nog makkelijker om de nieuwste feitjes rondom Indusigns te blijven volgen.

  • Onze webshop biedt vele nieuwe mogelijkheden
  • Betalen is nu nog eenvoudiger
  • Heb je een vraag? Stel hem dan via de chat

Social Media

Wat zijn andere voordelen?

Een ander belangrijk voordeel, is het gemak waarmee toekomstige klanten in het vervolg een bestelling kunnen plaatsen en kopen. Voor
heen was er altijd veel mailcontact, alvorens de koop ook daadwerkelijk werd gesloten. Nu bieden wij IDeal, PayPal en bankoverschrijving aan als betaalmethoden. De verwachting is dat dit meer gemak oplevert voor geïnteresseerden in onze producten.

Live chatten met ons

Tot slot wil ik de live chatfunctie nog even belichten. Het is vanaf heden mogelijk om direct met ons te chatten via de website, zodat bepaalde vragen direct beantwoord kunnen worden. Het komt namelijk wel eens voor dat er een snoertje iets langer moet of een plafondkapje in een ander kleurtje. Wij kunnen daar dan direct op inspelen.
Check onze website en laat ons weten wat je er van vindt.