op maat gemaakt interieurobject? Van rommel in de schuur tot een uniek item!

Indusigns Blog

Wie bewaart, die heeft wat

Misschien herken je jezelf wel in het feit dat mensen soms moeilijk afstand kunnen doen van iets. Ook al kijk je er nooit naar om of gebruik je het zelden, het blijft moeilijk om het de deur uit te doen. De laatste tijd benaderen steeds meer mensen ons om hun bewaarde spullen weer nieuw leven in te blazen. Deze spullen bestaan voornamelijk uit oud vintage oliekannen, statieven en andere industriële artikelen.

  • Gooi niet alles zomaar weg, soms kan rotzooi nog best nuttig zijn
  • Met een kleine aanpassing kun je rommel omtoveren tot iets moois
  • We maken producten op maat, van artikelen die mensen al weg wouden gooien

Nieuw leven in blazen

Al bijna een jaar zijn we bezig om vooral olievaten om te toveren in interieurdesign. Lampen, fauteuils, tafels behoren tot het assortiment. Het zogenaamde ‘upcyclen’ heeft ons helemaal gegrepen en we proberen steeds innovatief te zijn. Wanneer je ook iets in huis, op zolder of in je schuur hebt staan weg te kwijnen, dan helpen wij je graag om er iets moois van te maken.

Laatste opdracht: Op maat gemaakt

Indusigns levert maatwerk. Customized producten geheel naar wens. Vraag ons naar de mogelijkheden. Het eerste schetsontwerp is altijd vrijblijvend .Door een stel uit de buurt van Delfzijl werden we gevraagd om eens langs te komen. Aldaar bleek de hele schuur vol te staan met allerlei industriële artikelen. Of we wel even iets wouden ontwerpen van de bewaarde olievaatjes van hun vader. We werden meteen enthousiast en zijn aan de slag gegaan. Het resultaat zie je op de foto.