Van houten balk tot hanglamp

Industriële Hanglamp 'Woodlight' Indusigns3

Verlichting van hout

Frans Eikenhout Indusigns Hanglamp
Prachtig Frans eikenhout.

Sinds deze maand hebben we een lamp ontworpen, die voor het grootste deel uit hout bestaat. Al eerder maakten we verlichting van hout, maar nu hebben we echt iets moois ontworpen. Voor het armatuur maken we gebruik van een stuk Frans eikenhout, dat decennia lang heeft gedroogd alvorens het door is opgekocht. Het hout is op een prachtige manier getekend door de tijd. We maken de houten hanglamp in twee verschillende lengtes, 1 meter en 1,5 meter. Wil je meer info over specificaties en prijzen? Mail ons dan!

  • We gebruiken prachtig mooi Frans eikenhout voor het armatuur
  • Onze houten hanglamp is toe te passen op kantoor, maar ook boven de eettafel
  • Voor de ophanging maken we gebruik van subtiele materialen
  • Je mag altijd contact met ons opnemen voor meer info

Professionele LED-strip

LED-licht Indusigns
Onze LED-strip geeft prachtig licht af. Op de foto zie je warm licht.

Bij zo’n mooi stukje hout en geschiedenis past alleen het beste van het beste licht. Daarvoor zijn we op zoek gegaan en zijn we uiteindelijk uitgekomen bij een zeer hoogwaardige LED-strip, die alle soorten licht biedt, die je je maar kunt wensen. Van wit licht tot warm licht en alles wat daar tussenin ligt. Op deze manier is de houten hanglamp voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld op kantoor, maar net zo goed boven de eettafel.

Subtiele ophanging

Voor de ophanging hebben we gekozen voor een subtiele afwerking. Hierdoor komt de volledige aandacht te liggen op het armatuur en het licht. We gebruiken dun staaldraad en transparant snoer. Mocht je nou toch graag een wat robuustere ophanging willen? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Hou er rekening mee dat de hanglamp aardig wat weegt en een stevig plafond dus wel vereist is.

Verder nog vragen of opmerkingen?

We snappen het wanneer je nog vragen hebt over de houten hanglamp. We zijn bezig met een aantal prototypes, zodat je de lamp van tevoren bij ons kunt komen bekijken. Daarnaast zijn we altijd bereid om je alles uit te leggen omtrent de houten hanglamp. Er is van alles mogelijk qua afwerking en we denken graag met je mee, wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt.