Vacature HBO stage Indusigns

HBO stage Indusigns

Vacature HBO stage Indusigns

Zit jij in je derde of vierde jaar van je HBO opleiding Industrieel Product Ontwerpen, Werktuigbouwkunde of iets wat hier op lijkt, en moet je binnenkort stage lopen? Dan is Indusigns wellicht iets voor jou. Per 1 september 2022 zijn wij weer opzoek naar een enthousiaste stagiair ter aanvulling van ons hechte team en we hebben de eerste opdracht al voor je klaar liggen.

Wie wij zijn

Bij Indusigns houden we ons bezig met het ontwerpen en maken van interieur producten en maatwerk projecten voor particuliere en zakelijke klanten. Denk hierbij aan interieurproducten zoals kapstokken, glazenrekken en tafelframes, maar ook projecten in onder andere de horeca, winkels of woonruimtes. De uitdaging die wij onszelf dagelijks stellen is grootste dingen bewerkstelligen en toch kleinschalig blijven. Duurzaamheid, moderne ambachten en de continue zoektocht naar nieuwe oplossingen is wat ons kenmerkt. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren alles zelf. De lijntjes zijn kort en de sfeer is casual. Bij Indusigns is iedereen gelijk aan elkaar en wordt het gewaardeerd kritisch en duidelijk tegen elkaar te zijn.

HBO stage Indusigns

Wat jij gaat doen

In het kort:

• Contact leggen en onderhouden met onze klanten en leveranciers
• Het (her)ontwerpen van nieuwe producten voor onze productlijn
• Het technisch uitwerken en productie klaarmaken van product- en project ontwerpen
• Het opzetten van kostprijs calculaties
• Aansluiten in de werkplaats bij het produceren van producten en projecten.

Tijdens je stage sluit je aan bij onze product ontwerpers op kantoor, waar je in aanraking komt met alle aspecten van het ontwerpproces. Je speelt bij ons mee op alle vlakken en zal zowel opdrachten uitvoeren voor onze productlijn als projecten voor zakelijke klanten.
Zo leg je zelf contact met onze klanten om voorstellen door te spreken, bedenk je zelf de beste oplossingen voor de juiste toepassing van onze producten, werk je producten volledig uit tot een productie-klaar pakket en werk je aan kostprijscalculaties. Ook kan je werken aan je praktische skills en krijg je de ruimte om je eigen ideeën te prototypen en produceren in onze werkplaats. Daarnaast zal je zo nu en dan onze chef werkplaats ondersteunen met seriematig productiewerk. Naast al deze losse werkzaamheden ligt er ook een opdracht klaar om aangepakt te worden. Deze opdracht omvat het herontwerpen van ons huidige hairpin frame tot een nieuwe versie welke sneller en makkelijker te produceren is in onze werkplaats.

Wie ben jij

Als stagiair bij Indusigns beschik jij over de volgende eigenschappen:
• Je volgt een HBO opleiding Industrieel Product Ontwerpen, werktuigbouwkunde of iets wat hier op lijkt;
• Je hebt kennis van het tekenprogramma Solidworks;
• Je bent creatief ingesteld met technische inzicht;
• Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Je werkt graag met je handen en weet je weg te vinden in de werkplaats;
• Je bent beschikbaar van september 2022 t/m januari 2023
• Pre: je hebt kennis van Adobe programma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign
Zijn er één of meerdere eigenschappen die niet helemaal aansluiten op jouw profiel? Niks aan de hand, daar is je stage voor en dat gaan wij jou leren.

Interesse?

Zie jij jezelf terug in deze vacature en zie jij jezelf aankomend half jaar al stage lopen bij Indusigns? Dan komen wij graag met je in contact. Om te solliciteren stuur je jouw CV, motivatiebrief en portfolio naar niels@indusigns.nl, ter attentie van Niels Keizer. Toch eerst nog meer informatie? Dan kun je ook contact met ons opnemen door te bellen naar 06 511 770 34.