Top 5 tafelframes van Indusigns

Top 5 tafelframe Indusigns

Welke tafel vind jij het mooist?

Update 05-10-2021

Gezellige en uitgebreide diners met familie, goede gesprekken met vrienden aan tafel. De eettafel is de plek waar mensen samenkomen aan het einde van de dag. Een plek waar men geniet van heerlijke gerechten, waar de dag wordt besproken en waar lief en leed wordt gedeeld. De eettafel is een essentieel onderdeel van het sociale leven en daarom hebben wij er zoveel aandacht aan besteed!

Het hairpin tafelframe is een uniek ontwerp van Nederlandse bodem, dat iedere eettafel een stukje mooier maakt! Het stalen onderstel kan het best omschreven worden als elegant, minimalistisch & modern en heeft een luchtig karakter. Het wordt door onze ervaren makers ambachtelijk met de hand gemaakt, in onze werkplaats in Zwolle. Het tafelonderstel trekt de aandacht naar zich toe, maar legt tegelijk de focus op het tafelblad. Het tafelframe kan tevens worden toegepast onder een kantoor-, vergader- of stamtafel. Het spannende design is een echte blikvanger voor ieder interieur.

In de afgelopen jaren hebben we al vele prachtige tafelbladen voorzien van ons unieke hairpin tafelframe. Steeds weer ontvingen we mooie foto’s, die we graag met jullie willen delen. Hieronder hebben we daarom een top 5 gemaakt van de mooiste foto’s van ons stalen onderstel. Welke vind jij het mooist?

1. Het hairpin tafelframe onder een karaktervol rechthoekig eikenhouten tafelblad

Hairpin Tafelframe Symmetrisch
Wij ontwerpen en maken unieke tafelframes op maat, zoals het populaire hairpin tafelframe. Stijlvol, minimalistisch en elegant.

2. Foto van onze andere variant; het asymmetrische hairpin tafelframe

Hairpin Tafelframe Rechthoekig Indusigns
Naast de symmetrische variant, maken wij ook een asymmetrische variant. Dit ontwerp is wat meer kunstzinnig, door de ongelijke poten.

3. Het hairpin tafelframe is nu ook geschikt voor ronde tafelbladen, check deze beauty

Hairpin Tafelframe Rond Indusigns
Inmiddels leveren we ook een hairpin tafelframe voor ronde tafelbladen, met een diameter tot 1400mm.

4. Wat te denken van onze ovale variant, een in het oog springend design

Hairpin Tafelframe Ovaal Indusigns
Is het geen plaatje, deze ovale variant met verjongd eikenhouten tafelblad?

5. Chique, chiquer, chicst! Het symmetrisch hairpin tafelframe onder een uniek tafelblad

Hairpin Tafelframe
Het hairpin tafelframe kan worden toegepast onder veel verschillende soorten tafelbladen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot ons hairpin tafelframe?

Ik wil meer informatie over de prijzen en mogelijkheden

De levertijd voor het frame ligt op ongeveer 5 a 6 weken. Wij verzekeren je dat het het wachten waard is! Het is een uniek Nederlands ontwerp dat ieder tafelblad een stukje mooier maakt. Heb je nog geen tafelblad? Ook hierin kunnen wij je zeker adviseren. Mocht je nog meer foto’s willen zien van ons stalen onderstel? Check dan onze website!