Restyling restaurant: Interieurontwerp voor horeca van Indusigns

Metaalwerkplaats Indusigns
We zijn vooral gespecialiseerd in staalbewerking

Heeft het interieur van jouw restaurant een restyling nodig?

Sinds jaren zorgen wij voor unieke interieurs in de horecasector. Niet de eenheidsworst uit de brochures, maar handgemaakt design, op maat gemaakt voor ieder project. Ons specialisme is staalbewerking, maar ook hout is voor ons geen probleem. Onze interieurontwerpers zijn dagelijks bezig met verschillende projecten, waarin zij constant creatief bezig zijn. Onze ideeën voor jouw zaak zijn dan ook eindeloos. De restyling van jouw restaurant is bij ons in goede handen en we kijken er naar uit om eens bij je langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 • Is jouw restaurant toe aan een restyling? Wij ontwerpen, maken én installeren uniek interieur voor de horeca.
 • Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, lukt het ons keer op keer om alle wensen en eisen te vertalen richten een interieurontwerp.
 • Onze vorige opdrachten waren zeer divers, kortom: Je kunt met ons alle kanten op!

Hoe gaan wij te werk voor onze opdrachtgevers?

Wanneer we worden uitgenodigd voor een oriënterend gesprek op locatie, zullen we van tevoren al onderzoeken wat de stijl en achtergrond is van het restaurant. Daarna horen we uiteraard graag jouw wensen en eisen aan op locatie en kunnen we ook gelijk de sfeer proeven. Met deze info komen we al een heel eind en proberen we door middel van moodboards tot de juiste richting te komen voor het ontwerp. Steeds zullen we onze stappen aan de opdrachtgever voorleggen, zodat de wensen en eisen zo goed mogelijk worden vertaald in het uiteindelijke ontwerp voor de restyling van jouw restaurant.

Wijnbar Oak Zwolle
Prachtige wijnbar geïnstalleerd in Zwolle

Mogen wij jouw restaurant ook een restyling geven?

Nodig je ons graag eens uit voor een eerste kennismaking? Leuk! Klik ook eens op de foto’s in dit artikel. Dan word je doorgeleid naar onze horecapagina, waar je onze werkwijze in stappen terugvindt en waar je ook ons portfolio met eerdere opdrachten aan zult treffen. Zoals je ziet, zijn we van alle markten thuis. We hebben interieurs verzorgd voor wijnbars, restaurants in pretparken en hippe strandtenten. Je kunt met ons alle kanten op en we kijken er naar uit de restyling van jouw restaurant op te pakken.

Wijnrek Thuis Eten & Wonen
We denken graag met jou mee over de restyling van jouw restaurant

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht