Kunstzinnig tafelframe van staal

Hairpin Tafelframe Indusigns Interieur

Een tafelframe zoals nergens anders

Je bent op dit artikel gestuit, omdat je op zoek bent naar een tafelonderstel. Maar niet zomaar een! Je wil een prachtig tafelframe, die jouw interieur weer een stukje mooier maakt. Een frame waar je nog jaren van kunt genieten en die niet snel zal vervelen. Wij denken dat we een mooie optie voor jou hebben; ons kunstzinnige hairpin tafelframe. Dit artistieke tafelonderstel is volledig opgebouwd uit stafmetaal en is leverbaar in verschillende maten en varianten, namelijk een asymmetrisch en symmetrisch model. Hieronder zullen we je door middel van foto’s en uitleg wat meer over ons unieke stukje ‘Dutch design’ vertellen.

 • Ons hairpin tafelframe is kunstzinnig, artistiek en tijdloos. Een frame die niet snel zal vervelen
 • Het onderstel kan volledig zelf worden samengesteld, zodat het frame perfect aansluit bij het interieur
 • Wij bepalen de hoogte van het frame aan de hand van de dikte van het tafelblad
Hairpin Tafelframe van Indusigns met Poedercoating
Tafelframe met een poedercoating in de gewenste kleur.

Bepaal zelf hoe jouw ideale tafelframe eruit komt te zien

Om ons hairpin tafelframe nog beter bij jouw interieur te laten aansluiten, geven we je de kans om zelf de uitstraling van het frame te bepalen. Zo kun je dus kiezen uit 2 varianten; symmetrisch of asymmetrisch. Verder kun je ook de afwerking van het tafelonderstel kiezen; kies je voor een poedercoating in de gewenste kleur of wil je dat wij het staal afwerken met een blanke olie? Het is allemaal mogelijk. Het frame is tot slot geschikt voor tafelbladen van 2000mm tot 3500mm. Welke lengte past het best in jouw huis?

Hairpin tafelframe Indusigns
Asymmetrisch tafelframe afgewerkt met een blanke olie.

Extra specificaties van het hairpin tafelframe

Het hairpin onderstel wordt geleverd met uniek tagplaatje, waarop het serienummer wordt gegraveerd. Zo zie je precies welk frame jij in de serie hebt afgenomen en zo wordt het een echt collectors-item. Verder leveren we uiteraard ook vilt mee, voor onder de stalen poten. De hoogte van het frame wordt bepaald aan de hand van de dikte van het tafelblad. De normale tafelhoogte is ongeveer 76 cm, dus bij een blad van 4 cm wordt het frame 72 cm hoog.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht