VACATURES BIJ INDUSIGNS:

VACATURE PRODUCT ONTWERPER/TECHNISCHE TEKENAAR (36 UUR, PER 1 NOVEMBER 2022)

Bestellen
Producten bestellen kan in de shop.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten (gratis verzending binnen Nederland voor verlichting).

Betalingswijze
Betalen kan middels iDeal, bankoverschrijving of Paypal. Voor betalen met iDeal wordt 0,79 eurocent extra in rekening gebracht.

Verzenden
Wij streven ernaar bestellingen die op voorraad zijn binnen 5 werkdagen te verzenden. Bestellingen worden verzonden met PostNL. Bij een nabestelling (zie info product) is de levertijd ongeveer 5 a 6 weken.

Retourneren
Is het product toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan is het mogelijk binnen 7 werkdagen het product in originele staat te retourneren. Als er al is betaald, wordt het bedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening. Verzendkosten voor het terugsturen van een product zijn voor de klant. Maatwerk kan niet worden geretourneerd.

Adres, KvK-nummer en BTW-nummer
Indusigns v.o.f.
Paxtonstraat 3H
8013 RP Zwolle
BTW: NL853617466B01
KvK: 59719818

Nog andere vragen? Mail naar info@indusigns.nl of vul het contactformulier in.

Adres Indusigns Zwolle

Hoe hoog hang ik mijn hanglamp?

De reguliere hoogte van een lamp, die boven een tafel komt te hangen is ongeveer 150-160 cm, gemeten vanaf de vloer naar de onderkant van de kap. Stel uw plafond is 250 cm hoog, dan houdt u 90 cm over voor lamp en ketting/snoer.

Hoe-hoog-hang-ik-mijn-hanglamp