Olievat Plantenbak ‘Barrel Planter’

147,50242,50

Plantenbak gemaakt van een heel of half 200 liter zwart of roestig olievat. Eventueel geleverd op wielen of rubberen poten en met of zonder logo/tekst. Levertijd ongeveer 5 a 6 weken.

LET OP: Als voor de hele plantenbakken wordt gekozen voor een levering op locatie, dan worden de verzendkosten achteraf gefactureerd (1-4 stuks €85,00, 5-8 stuks €150,00, 9-12 stuks €225,00 enz.). De levering van halve plantenbakken zit bij de genoemde prijs in. 

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Wissen

Plantenbakken gemaakt van 200L olievaten. Stoere industriële blikvangers!

Ben je op zoek naar een unieke aankleding van jouw kantoor, horecazaak of tuin? Dan zijn onze stoere plantenbakken, gemaakt van 200 liter olievaten, een échte aanrader. We leveren ze standaard in hoogglans zwart of roest en op 4 wielen, waarvan 1 met rem. Je kunt kiezen voor een grote of kleine (halve) plantenbak. Eventueel kun je ook kiezen voor rubberen poten, wanneer de plantenbak niet verplaatst hoeven te worden. Ook leveren we een kunststof bak mee, zodat niet het gehele vat gevuld hoeft te worden met aarde. Wil je een stukje extra promotie voor jouw zaak? We plaatsen eventueel een logo of tekst (sticker wit) op de grote zwarte plantenbakken. Voor de roestige en kleine plantenbakken is deze optie helaas niet mogelijk. Het logo of de tekst dient dan per mail (info@indusigns.nl) in .EPS vorm aangeleverd te worden.

Inmiddels staan onze olievat plantenbakken op plekken door heel Nederland, van de Waddeneilanden tot aan Limburg en van Amsterdam tot aan Enschede. Ze staan vooral bij horecazaken op het terras, maar ook in kantoren en bij mensen in de tuin. Onze stalen bloembakken zijn een prachtige aankleding voor binnen én buiten. We gaan graag voor je aan de slag!

LET OP: We hergebruiken olievaten, dus er kan wel eens een krasje of een klein deukje op/in zitten. We raden aan de kunststof bakken niet volledig te vullen met aarde. Vul de eerste 10 cm tot 15 cm met zogenaamde hydrokorrels. Daar bovenop komt dan de aarde en de beplanting. Vul de kunststof bak niet helemaal tot de rand, maar laat ongeveer 10 cm over. Zodoende wordt het gewicht niet te zwaar en gaat de plantenbak langer mee!

De bestelling wordt bij voorkeur opgehaald in Zwolle. Levering van de plantenbakken is mogelijk via Brenger (1-4 stuks €85,00, 5-8 stuks €150,00, 9-12 stuks €225,00.) De verzending van halve plantenbakken zit bij de prijs in. 

Download onze catalogus ‘Barrel Furniture’ voor alle specificaties van dit product.

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Afmetingen 56 × 56 × 95 cm
Kleur

,

Groot/Klein

Grote plantenbak, Kleine plantenbak

Wielen/Poten

Wielen, Poten (rubber)

Levering

Ophalen in Zwolle, Levering op locatie (wordt achteraf gefactureerd)