Marlan Balklamp ‘Whitelight’

820,00900,00

Unieke designlamp gemaakt van hoogwaardige ‘Marlan’ polyesterhars en staal in de gewenste bewerking. De levertijd kan ongeveer 5 a 6 weken bedragen. Nu ook dimbaar te verkrijgen via speciale app (let op: niet via muurdimmer).

Vraag meer info aan

Wissen

De ‘Whitelight’ – een prachtig design van hoogwaardige polyesterhars en staal
Lees hier meer over onze absolute blikvanger voor ieder interieur

Bent u al een tijd op zoek naar uw droomlamp? Houd u van een strakke uitstraling? Dan is onze Marlan balklamp ‘Whitelight’ helemaal iets voor u. Kies als armatuur voor een Marlan balk van 1500mm. Kies vervolgens wat voor afwerking de stalen beugels (zie foto hieronder) moeten hebben (respectievelijk; corten, blauwstaal, gun metal, rvs).  Bepaal dus zelf hoe de ophanging van de lamp eruit moet komen te zien. U maakt zelf alle keuzes en komt uiteindelijke tot een ontzettend gaaf eindproduct. Een lamp waar u nog jarenlang van zult blijven genieten en die uw interieur de ‘finishing touch’ zal geven.

Vraag meer info aan

De Marlan industriële hanglamp ‘Whitelight’ is echt één van onze pronkstukken op het gebied van (LED-)verlichting. Een prachtige Marlan balk, gecombineerd met een stalen ophanging en een professionele LED-lijn. Het is een uniek stukje designverlichting, waarmee je een echte ‘eyecatcher’ in huis haalt. De Marlan armaturen worden gemaakt van een unieke combinatie tussen een minerale vulstof, verwerkt in een hoogwaardige polyesterhars. Het witte oppervlak is prachtig en door en door gemaakt van hetzelfde materiaal, waardoor de balk ontzettend duurzaam en krasvast is. Marlan lijkt op ivoor, marmer, steen en keramiek en straalt tevens de warmte van natuurlijke producten uit.

LET OP: We hebben deze hanglamp ook in een stalen en houten variant. KLIK HIER (staal) of KLIK HIER (hout)

Deze Marlan hanglamp wordt geleverd met een hoogwaardige LED-systeem voor de hoogste kwaliteit warm licht, wit licht en een combi van beiden. Met een RA-waarde van 95, is de kleurweergave van het belichte object enorm natuurgetrouw. De LED-strip is geschikt voor verschillende doeleinden. Boven de eettafel voor een sfeervol warm licht en op kantoor voor functioneel licht.

Het witte armatuur van de ‘Whitelight’ past in het moderne, klassieke én industriële interieur. Kortom, de ‘Whitelight’ is breed toepasbaar en zal niet misstaan boven een robuuste eettafel, een klassiek bureau of in een moderne keuken. Heb jij nog een plek vrij in huis voor deze schitterende hanglamp?

We verwerken het LED-systeem in het armatuur, door het bijbehorende aluminium profiel in het Marlan te verzinken. Aan de bovenzijde van de Marlan balk frezen we een kamertje voor de adapter en ander toebehoren.

Voor de ophanging maken we gebruik van een stalen profiel, dat naadloos aansluit op de balk. Het is gemaakt van warmgewalst stripstaal. Deze kunnen wij in respectievelijk corten, blauwstaal, gun metal of rvs leveren.

Beugel verzamel Woodlight Indusigns
Resp. corten, blauwstaal, gun metal, rvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de nadruk te leggen op het armatuur, maken we gebruik van subtiel staaldraad, om de lamp aan het plafond te bevestigen. Voor de bedrading gebruiken we transparant snoer, zodat de ophanging de aandacht minimaal afleidt van de hanglamp.

De witte hanglamp leveren we in tegenstelling tot de andere balklampen in één maat; 150×8.4×8.4 centimeter.

Er worden 5 verschillende lichtsoorten voorgeprogrammeerd in het LED-systeem, die je kunt activeren met behulp van de lichtschakelaar. Mocht je overgaan tot aanschaf van de lamp, dan zullen wij uiteraard een handleiding bijvoegen.

Ook is het sinds kort mogelijk om te kiezen voor een dimbare LED-lijn. Deze variant kan bediend worden door middel van de bijbehorende Casambi-app. Wil jij dus je eigen lichtsoort én sterkte bepalen? Kies dan voor een dimbare LED-lijn.

Hieronder nog even wat usp’s m.b.t. het LED-systeem.

De krachtige en hoogwaardige Powerline van DYDELL onderscheidt zich door zijn hoge lichtcapaciteit, uiteenlopende verschijningsvormen en het mooie, dynamische en diffuse lichtbeeld. In de tunable-white Powerline zijn zowel functioneel-witte (5000K) als warm-witte LED’s (2000K) verwerkt. Afhankelijk van het moment van de dag of wisselende functies van een ruimte, kan het gewenste licht worden opgeroepen; van functioneel wit-licht om een krant te lezen tot sfeervol gedimd licht voor tijdens een romantisch diner.

N.B.
Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor het LED-systeem van Philips Hue. Neem hiervoor contact met ons op.

Lees er hier meer over

Download de handleiding

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 100 × 8.4 × 8.4 cm
Materiaal

,

Kleur

Snoer

,

Welke staalbewerking?

Corten (Roest), Blauwstaal, Gun Metal, RVS

Wel of niet dimbaar?

Niet dimbaar, Wel dimbaar

Andere suggesties…