Koperen Hanglamp ‘Copper Moon’

295,00

Unieke koperen hanglamp gemaakt van het middelste deel van een oude boiler. Geen lamp is hetzelfde. Iedere lamp is op een eigen manier getekend door de tijd. Echte blikvangers voor ieder interieur!

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Op voorraad

Koperen hanglamp Copper Moon

Wow! Wat zijn we enthousiast over onze nieuwste koperen hanglamp ‘Copper Moon’. Deze unieke lamp is gemaakt van het middelste deel van een oude boiler. De lamp is daardoor zowel van boven als van onderen open en het licht schijnt dan ook twee kanten op. Iedere ‘Copper Moon’ is op een unieke manier getekend door de tijd. Geen lamp is hetzelfde en ze kunnen bijzonder mooi worden gecombineerd. Doordat de boilers tientallen jaren in gebruik zijn geweest, is het koper op een prachtige manier verweerd geraakt. Het geeft de verlichting een authentieke uitstraling! Ze staan geweldig boven de eettafel of bijvoorbeeld in een horecazaak.  Een echte blikvanger voor ieder interieur!

Koperen hanglampen eisen door hun uitstraling veel aandacht op in het interieur. Vaak komt dit ook omdat ze op prominente plekken hangen, zoals bijvoorbeeld boven de eettafel. Koper is er in veel verschillende verschijningsvormen. Het ene koper is meer rood van kleur en het andere koper vertoont tekenen van patina, dat bruinig / groenig van kleur kan zijn. Dit maakt koper juist zo levendig van aard! De diameter van deze lamp is 44cm. We leveren de lampen met voldoende snoer en staaldraad, waaraan de lampen opgehangen kunnen worden. De gemiddelde levertijd is op dit moment 6 a 7 weken.

Download hier onze Catalogus met Accessoires en Toebehoren voor Verlichting.

Vraag meer info aan

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 44 × 44 × 15 cm
Snoer

,

Kleur

Materiaal

Andere suggesties…

  • Aanbieding! Hanglampen Koper IndusignsHoreca Interieurontwerp Indusigns 6

    Koperen Hanglamp ‘Boiler Light Closed’

    324,00
  • Aanbieding! koperen-hanglamp-indusigns-amsterdam-1Koperen Hanglamp Indusigns

    Koperen Hanglamp ‘Boiler Light Open’

    324,00