Aanbieding!

Koperen Hanglamp ‘Boiler Light Open’

324,00

Koperen hanglampen gemaakt van oude boilers. Geen lamp is hetzelfde, iedere lamp uniek. Prachtig te combineren boven de eettafel. Echte blikvangers voor ieder interieur!

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Op voorraad

Koperen hanglamp ‘Boiler Light Open’

Hoe gaaf is deze koperen hanglamp, gemaakt van een oude koperen boiler. Als je op zoek bent naar unieke en authentieke hanglampen voor in jouw interieur, dan is deze lamp absoluut een ‘must have’. Het is een echte blikvanger voor boven de eettafel, tijdloos en stoer! Twee exact dezelfde lampen aanschaffen is niet mogelijk, want de lampen zijn stuk voor stuk uniek. Wel is het mogelijk om gelijkende lampen te bestellen. Eventueel kunnen we ook de beschikbare lampen aan je laten zien. Neem in dat geval contact met ons op! Deze unieke eyecatcher maakt ieder interieur een stukje mooier! Prachtig te combineren op verschillende plekken in huis.

Specificaties

Koper is een erg trendy materiaal in het interieur. Door de verschillende verschijningsvormen van het koper, is het een in het oog springend metaal. Onze verlichting vertoont vaak tegen van patina, dat bruin- of groenkleurig is. Patina wordt veroorzaakt door oxidatie van het koper. Hierdoor krijgt het koper een verweerde look, met een unieke uitstraling. De ‘Boiler Light Open’ heeft een opening aan de bovenzijde, vandaar de naam. De diameter van deze lamp is 44cm.

Download hier onze Catalogus met Accessoires en Toebehoren voor Verlichting.

Vraag meer info aan!

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 44 × 44 × 28 cm

Andere suggesties…

  • Koper Hanglamp Indusigns 1Copper Moon Indusigns Zwolle

    Koperen Hanglamp ‘Copper Moon’

    295,00
  • Aanbieding! Hanglampen Koper IndusignsHoreca Interieurontwerp Indusigns 6

    Koperen Hanglamp ‘Boiler Light Closed’

    324,00