Kapstok van staal op maat

Wij ontwerpen en maken jouw kapstok van staal op maat. Gratis geleverd in Nederland én België! We bieden verschillende varianten aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide brochure en bijbehorende prijzen. We gaan graag voor je aan de slag!

Vraag meer info aan

Wij ontwerpen en maken deze stoere stalen kapstok op maat voor uw interieur. Gratis geleverd in Nederland én België! De kapstok wordt gemaakt van 30mm x 30mm kokerprofiel en eventueel voorzien van een poedercoating naar wens. Robuust, stoer en toe te passen in allerlei verschillende interieurstijlen. Standaard wordt de kapstok geleverd met een mat zwarte poedercoating met structuur. De lengte van de kapstok is naar wens aan te passen, zodat hij perfect past in jouw interieur. Wist je trouwens dat we nog meer varianten hebben? Deze staan allemaal in onze uitgebreide brochure.

Ben je op zoek naar een unieke stalen kapstok voor jouw interieur, om al jouw jassen op een mooie manier op te kunnen hangen en eventueel decoratie / dozen op te kunnen plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag ontvangen wij de gewenste lengte via ons emailadres info@indusigns.nl. Wij proberen je dan zo snel mogelijk onze uitgebreide brochure met info en prijzen te sturen. Hierin staan alle verschillende varianten. We kijken uit naar jouw bericht en gaan graag voor je aan de slag!

Vraag meer info aan