Aanbieding!

Koperen Hanglamp ‘Boiler Light Closed’

345,00 319,00

Op zoek naar een unieke koperen hanglamp voor jouw interieur? Zoek dan niet verder! Deze lampen zijn echte eyecatchers voor thuis, op kantoor en in de horeca. Profiteer nu van extra korting!

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Op voorraad

Profiteer nu van extra korting!

Hoe gaaf is deze industriële hanglamp, gemaakt van een oude koperen boiler. Als je op zoek bent naar unieke en authentieke hanglampen voor in jouw interieur, dan is deze lamp absoluut een ‘must have’. Het is een echte blikvanger voor boven de eettafel, tijdloos en stoer! Twee exact dezelfde lampen aanschaffen is niet mogelijk, want de lampen zijn stuk voor stuk uniek. Wel is het mogelijk om gelijkende lampen te bestellen. Eventueel kunnen we ook de beschikbare lampen aan je laten zien. Neem in dat geval contact met ons op! De ‘Boiler Light Closed’ is gesloten aan de bovenzijde, vandaar de naam. Deze prachtige karaktervolle hanglamp maakt ieder interieur een stukje mooier!

Koper is één van de meeste trendy materialen in het moderne interieur. Koper is een levendig metaal, dat vele verschillende verschijningsvormen kan hebben. Zo heb je prachtig rood koper en karaktervol oud koper met patina (koperroest door oxidatie). Eén ding is zeker; koper is de absolute eyecatcher in het interieur.

Vraag meer info aan!

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 44 × 44 × 28 cm
Materiaal

Andere suggesties…

  • Aanbieding! koperen-hanglamp-indusigns-amsterdam-1Koperen Hanglamp Indusigns

    Koperen Hanglamp ‘Boiler Light Open’

    345,00 319,00
  • Koper Hanglamp Indusigns 1Copper Moon Indusigns Zwolle

    Koperen Hanglamp ‘Copper Moon’

    295,00