Aanbieding!

Houten Balklamp ‘Woodlight’

599,00699,00

 

Unieke balklamp gemaakt van karaktervol en duurzaam bamboehout. U stelt uw eigen lamp samen. Kies de gewenste balklengte, stalen beugels en kleurtint van het bamboe. Deze designlamp wordt voorzien van een dimbare LED-lijn van hoge kwaliteit, die wel 15 jaar meegaat! Een blikvanger voor ieder interieur. De levertijd kan ongeveer 5 a 6 weken bedragen, maar is vaak sneller.

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Wissen

De ‘Woodlight’ – Een unieke combinatie van karaktervol bamboehout en industrieel staal, met hoogwaardige LED-verlichting

De unieke Woodlight balklamp is een blikvanger voor ieder interieur. Ideaal voor boven de eettafel, het bureau of het kookeiland. De lamp wordt gemaakt van een onder hoge druk geperste bamboehouten balk, waar vervolgens met een CNC Frees de verschillende kamers worden uitgefreesd. De balk wordt geleverd in twee verschillende kleurtinten; een donkere en een licht tint. De balk van bamboehout kenmerkt zich door zijn hardheid en duurzaamheid. Aan de onderzijde van de balk wordt een hoogwaardige en dimbare LED-lijn verwerkt, die kwalitatief en sfeervol warm licht afgeeft. De lijn wordt middels een aluminium profiel naadloos in de balk verzonken. Deze professionele LED-lijn gaat vele jaren mee, waardoor je lang zult kunnen genieten van deze eyecatcher. In overleg is het toepassen van Philips Hue ook mogelijk, dit kan tegen dezelfde prijs. Aan de bovenzijde van de balk wordt een kamer uitgefreesd voor de LED-driver. Deze wordt voorzien van stroom door een transparant snoer, waarmee de aandacht zoveel mogelijk op de hanglamp wordt gelegd. Voor de ophanging kan een keuze worden gemaakt uit een beugel van warm gewalst staal of RVS. Middels subtiele staaldraden kan de balklamp worden opgehangen aan het plafond. Houd er rekening mee dat de lamp ongeveer 8 kilo weegt en daardoor een stevig plafond vereist is. De balklamp wordt uitgevoerd in een 1000mm x 80mm x 80mm en een 1500mm x 80mm x 80mm variant.

Specificaties:

Lichtkleur: 2700k Warm Wit
Wattage: 15W/m
Lichtoutput: 150 Lumen/W

Download hier onze Catalogus met Accessoires en Toebehoren voor Verlichting.

Download hier de Installatie Handleiding van de Woodlight balklamp.

De Woodlight balklamp wordt gemaakt van duurzaam bamboehout in twee verschillende tinten.

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 100 × 8.4 × 8.4 cm
Materiaal

,

Kleur

Snoer

,

Welke balklengte?

100 cm, 150 cm

Welke staalbewerking?

Blauwstaal, RVS

Kleur bamboe?

Licht, Donker

Andere suggesties…