Houten Balklamp ‘Woodlight’ [NEW]

715,00830,00

 

[NEW] Unieke balklamp gemaakt van karaktervol en duurzaam bamboehout. U stelt uw eigen lamp samen. Kies de gewenste balklengte, bewerking van de stalen beugels en de kleur van het bamboe. Deze designlamp wordt voorzien van een dimbare LED-lijn, die wel 15 jaar meegaat! De levertijd kan ongeveer 5 a 6 weken bedragen, maar is vaak sneller. Nu met speciale vakantiegeld korting op de 1500mm variant!

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Wissen

De ‘Woodlight’ – een prachtig design van hout en staal
Lees hier meer over onze absolute blikvanger

Nu met speciale vakantiegeld korting op de 1500mm variant!

Bent u al een tijd op zoek naar uw droomlamp? Houd u van natuurlijke elementen, zoals hout en staal? Dan is onze houten balklamp ‘Woodlight’ helemaal iets voor u. Kies als armatuur voor een bamboehouten balk van 1000mm of 1500mm. De lamp is enkel geschikt voor stevige plafonds (hout/beton), aangezien de lamp ongeveer 8 kilogram weegt. Maak een keuze voor een lichtere of donkerdere balk. Kies vervolgens voor de afwerking van de stalen beugels (respectievelijk; corten, blauwstaal, gun metal, rvs). U maakt zelf alle keuzes en komt uiteindelijke tot een ontzettend gaaf eindproduct. Een lamp waar u nog jarenlang van zult blijven genieten en die uw interieur de ‘finishing touch’ zal geven.

Vraag meer info aan

De houten industriële hanglamp ‘Woodlight’ is echt één van onze pronkstukken op het gebied van verlichting. Een prachtig bamboehouten balk, gecombineerd met een stalen ophanging en een professionele LED-lijn. Het is een uniek stukje designverlichting, waarmee je een echte ‘eyecatcher’ in huis haalt.

LET OP: We hebben deze hanglamp ook in een stalen variant. KLIK HIER.

Deze houten hanglamp wordt geleverd met een hoogwaardige LED-systeem voor de hoogste kwaliteit warm licht. Met een hoge RA-waarde is de kleurweergave van het belichte object enorm natuurgetrouw. De LED-lijn is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld boven de eettafel voor warm licht tijdens een sfeervol diner.

Het houten armatuur van de ‘Woodlight’, is gemaakt van duurzaam bamboehout. Dit hout kenmerkt zich door haar karakter, hardheid en de uitmuntende kwaliteit. Bamboe is een erg duurzame houtsoort, doordat bamboebossen enorm snel weer aangroeien. De lichte en donkere tint van het bamboe sluiten perfect aan in het moderne, klassieke én industriële interieur. Kortom, de ‘Woodlight’ is breed toepasbaar en zal niet misstaan boven een robuuste eettafel, een klassiek bureau of in een moderne keuken.

Specificaties:

Lichtkleur: 2700k Warm Wit
Wattage: 15W/m
Lichtoutput: 150 Lumen/W

Onze Woodlight wordt gemaakt van duurzaam bamboehout in twee verschillende tinten.

We verwerken het LED-systeem in het armatuur, door het bijbehorende aluminium profiel in het hout te verzinken. Aan de bovenzijde van de houten balk frezen we een kamertje voor de adapter en ander toebehoren. De LED-lijn is dimbaar middels een muurdimmer. Voor de ophanging maken we gebruik van een stalen profiel, dat naadloos aansluit op het hout. Het is gemaakt van warmgewalst stripstaal. Deze kunnen wij in respectievelijk corten, blauwstaal, gun metal of rvs leveren. Om de nadruk te leggen op het armatuur, maken we gebruik van subtiel staaldraad, om de lamp aan het plafond te bevestigen. Voor de bedrading gebruiken we transparant snoer, zodat de ophanging de aandacht minimaal afleidt van de hanglamp. De houten hanglamp leveren we in twee maten, namelijk 100 x 8 x 8 centimeter en 150 x 8 x 8 centimeter. LET OP: Deze lamp vereist een stevig plafond. Kan niet worden opgehangen aan een gipsplafond. 

Mocht je overgaan tot aanschaf van de lamp, dan zullen wij uiteraard een handleiding bijvoegen.

Hieronder nog even wat usp’s m.b.t. het LED-systeem.

De krachtige en hoogwaardige LED-lijn onderscheidt zich door zijn hoge lichtcapaciteit (2300 – 3700 lumen), uiteenlopende verschijningsvormen en het mooie, dynamische en diffuse lichtbeeld. Het systeem onderscheidt zich vooral ook op het hoge lichtechtheidsniveau.

N.B.
Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor het LED-systeem van Philips Hue. Neem hiervoor contact met ons op.

Download de handleiding

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 100 × 8.4 × 8.4 cm
Materiaal

,

Kleur

Snoer

,

Welke balklengte?

100 cm, 150 cm

Welke staalbewerking?

Corten (Roest), Blauwstaal, Gun Metal, RVS

Kleur bamboe?

Licht, Donker

Andere suggesties…