680,00850,00

Unieke designlamp gemaakt van verschillende soorten staal. Industrieel, stoer en enorm trendy! De levertijd kan ongeveer 4 a 5 weken bedragen, maar is vaak sneller. Nu ook dimbaar te verkrijgen via speciale app (let op: niet via muurdimmer).

Vraag meer info aan

Wissen

Ben je op zoek naar een uniek pronkstuk voor boven de eettafel of bijvoorbeeld jouw bureau? Dan is deze stalen hanglamp helemaal wat voor jou! Kies je voor rvs of voor blauwstaal? Houd er rekening mee dat het bij de blauwstalen variant gaat om constructiestaal. Dit betekent dat er hier en daar een krasje of vlekje zichtbaar kan zijn (zie foto), maar dit past perfect in het rauwe industriële karakter van deze lamp. Nu ook dimbaar te verkrijgen via speciale app.

In navolging van onze Woodlight hanglamp hebben we deze industriële stalen hanglamp ontworpen. Deze stalen hanglamp doet nog het meest denken aan de authentieke fabriekslampen. Het armatuur is volledig van staal en bovenop het armatuur is wederom een kamer gereserveerd voor de adapter en toebehoren van de hoogwaardige LED-lijn, die aan de onderzijde van de stalen balk is weggewerkt. De ophanging hebben we gerealiseerd door middel van stalen beugels, die geheel naar wens kunnen worden samengesteld qua uitstraling. De Steellight maakt ieder industrieel, klassiek of modern interieur helemaal af.

De Steellight designlamp is volledig van staal gemaakt en heeft een robuuste en tegelijk subtiele uitstraling. Doordat de balken machinaal worden geproduceerd, is het nooit helemaal uit te sluiten dat er hier en daar een krasje op de balk zit, maar dit past juist weer bij het robuuste karakter van de balklamp. Dit unieke ontwerp wordt geleverd in twee verschillende lengtes, namelijk 99×8×8 en 147×8×8 centimeter.. De lamp is breed toepasbaar, bijvoorbeeld boven de eettafel, in de keuken of boven het bureau. De stalen balk komt in blauwstaal of RVS en de ophangbeugels komen in vier verschillende varianten, namelijk blauwstaal, gun metal, corten en RVS. Iedere combinatie zorgt voor een net iets andere uitstraling. Waar kiest u voor?

We zijn erg tevreden over het feit dat we het prachtige design van de Woodlight, volledig hebben kunnen overbrengen naar deze stalen variant. Het is écht ons meesterwerk en we vinden het erg fijn, dat we dit ontwerp nu aan u aan kunnen bieden.

Net als de Woodlight, wordt ook de Steellight geleverd met een hoogwaardig LED-systeem. Dit systeem zorgt voor de hoogste kwaliteit warm licht, wit licht en een combinatie van beiden. Met een RA-waarde van 95, is de kleurweergave van het belichte object enorm natuurgetrouw. De LED-strip is geschikt voor verschillende doeleinden. Boven de eettafel voor een sfeervol warm licht en op kantoor voor functioneel licht.

Om de nadruk volledig te leggen op het stalen armatuur, maken we gebruik van subtiel staaldraad om de lamp aan het plafond te bevestigen. Voor de bedrading gebruiken we transparant snoer, zodat de ophanging de aandacht minimaal afleidt van het prachtige en unieke armatuur.

Er worden 5 verschillende lichtsoorten voorgeprogrammeerd in het LED-systeem, die je kunt activeren met behulp van de lichtschakelaar aan de muur en de drukknop bovenop de stalen balk. Mocht je overgaan tot aanschaf van de lamp, dan zullen wij uiteraard een handleiding bijvoegen.

Ook is het sinds kort mogelijk om te kiezen voor een dimbare LED-lijn. Deze variant kan bediend worden door middel van de bijbehorende Casambi-app. Wil jij dus je eigen lichtsoort én sterkte bepalen? Kies dan voor een dimbare LED-lijn.

Hieronder nog even wat usp’s m.b.t. het LED-systeem.

De krachtige en hoogwaardige Powerline van DYDELL onderscheidt zich door zijn hoge lichtcapaciteit, uiteenlopende verschijningsvormen en het mooie, dynamische en diffuse lichtbeeld. In de tunable-white Powerline zijn zowel functioneel-witte (5000K) als warm-witte LED’s (2000K) verwerkt. Afhankelijk van het moment van de dag of wisselende functies van een ruimte, kan het gewenste licht worden opgeroepen; van functioneel wit-licht om een krant te lezen tot sfeervol gedimd licht voor tijdens een romantisch diner.

N.B.
Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor het LED-systeem van Philips Hue. Neem hiervoor contact met ons op.

Vraag meer info aan!

Download de handleiding

Extra informatie

Lengte

1000mm, 1500mm

Materiaal

,

Afwerking beugels

Blauwstaal, Gun metal, Corten, RVS

Wel of niet dimbaar?

Niet dimbaar, Wel dimbaar

Andere suggesties…