Aanbieding!

Industriële Hanglamp Steellight [NEW]

599,00699,00

Unieke stalen designlamp gemaakt van industrieel blauwstaal. Industrieel, stoer en enorm trendy! De levertijd kan ongeveer 5 a 6 weken bedragen, maar is vaak sneller. Nu dimbaar via muurdimmer.

Vraag meer info aan

Bel ons

 

Wissen

De Steellight is onze stalen balklamp, gemaakt van blauwstaal en standaard met dimbare LED-lijn. De karaktervolle lamp heeft een industriële uitstraling en kan perfect worden toegepast boven de eettafel, het bureau of in de keuken. De hanglamp kan worden gedimd middels een dimmer in de muur en geeft prachtig warm licht af. De lamp wordt geleverd in twee verschillende lengtes, namelijk 1000mm en 1500mm. De dikte van de balklamp is 80mm. De lamp is enkel geschikt voor stevige plafonds (hout/beton), aangezien de lamp ongeveer 8 kilogram weegt.

In navolging van onze Woodlight balklamp hebben we deze industriële stalen hanglamp ontworpen. De stalen variant doet nog het meest denken aan de authentieke fabriekslampen. Het armatuur is volledig van staal en bovenop het armatuur is wederom een kamer gereserveerd voor de adapter en toebehoren van de hoogwaardige LED-lijn, die aan de onderzijde van de stalen balk is weggewerkt. De ophanging hebben we gerealiseerd door middel van stalen beugels, die geheel naar wens kunnen worden samengesteld qua uitstraling. De Steellight maakt ieder interieur een stukje mooier! LET OP: Deze lamp vereist een stevig plafond. Kan niet worden opgehangen aan een gipsplafond. 

De Steellight designlamp is volledig van staal gemaakt en heeft een robuuste en tegelijk subtiele uitstraling. Doordat de balken machinaal worden geproduceerd, is het nooit helemaal uit te sluiten dat er hier en daar een krasje/vlekje op de balk zit, maar dit past juist weer bij het robuuste karakter van de balklamp. De stalen balk komt in blauwstaal en de ophangbeugels komen in vier verschillende varianten, namelijk blauwstaal, gun metal, corten en RVS. Iedere combinatie zorgt voor een net iets andere uitstraling. Waar kiest u voor?

We zijn erg tevreden over het feit dat we het prachtige design van de Woodlight, volledig hebben kunnen overbrengen naar deze stalen variant. Het is écht ons meesterwerk en we vinden het erg fijn, dat we dit ontwerp nu aan u aan kunnen bieden.

Net als de Woodlight, wordt ook de Steellight geleverd met een hoogwaardig LED-systeem. Dit systeem zorgt voor een hoge kwaliteit warm licht. Met een hoge kleurechtheid, is de kleurweergave van het belichte object natuurgetrouw. De LED-strip is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld boven de eettafel voor een sfeervol warm diner.

Om de nadruk volledig te leggen op het stalen armatuur, maken we gebruik van subtiel staaldraad om de lamp aan het plafond te bevestigen. Voor de bedrading gebruiken we transparant snoer, zodat de ophanging de aandacht minimaal afleidt van het prachtige en unieke armatuur.

Specificaties:

Lichtkleur: 2700k Warm Wit
Wattage: 15W/m
Lichtoutput: 150 Lumen/W

Mocht je overgaan tot aanschaf van de lamp, dan zullen wij uiteraard een handleiding bijvoegen.

N.B.
Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor het LED-systeem van Philips Hue. Neem hiervoor contact met ons op.

Vraag meer info aan!

Download de handleiding

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar
Lengte

1000mm, 1500mm

Afwerking beugels

Blauwstaal, RVS

Andere suggesties…