Hairpin tafelframe voor ronde tafels

Het hairpin tafelframe is er nu ook voor ronde tafelbladen. Een uniek stukje Nederlands design. Elegant, minimalistisch én industrieel.

Vraag meer info aan

Bel ons

Hairpin tafelframe voor ronde tafels

Het succes van ons hairpin tafelframe heeft er toe geleid, dat we nu ook een onderstel hebben ontworpen voor ronde tafels. Het stalen onderstel laat zich nog steeds omschrijven als elegant, minimalistisch en industrieel. Met dit unieke design voegen we een nieuwe blikvanger toe aan ons assortiment. Het tafelframe trekt subtiel de aandacht, maar legt de focus ook zeker op het tafelblad.

Specificaties

Dit stalen tafelonderstel is geschikt voor ronde tafelbladen met een diameter van Ø 1100mm tot Ø 1400mm. De standaardhoogte van het frame is 720mm. Een poedercoating in de gewenste kleur behoort tot de mogelijkheden. De meest gekozen kleuren zijn mat zwart en hoogglans zwart. Het hairpin tafelframe is in 2015 ontworpen en is een uniek stukje Nederlands design. Wilt u meer info over de prijzen en mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

We gaan graag voor je aan de slag!

Ben je dus op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw interieur? Dan weten we zeker dat ons hairpin tafelframe deze rol op zich kan nemen. Het onderstel wordt met passie en vakmanschap gemaakt in onze werkplaats in Zwolle. We kijken er erg naar uit om voor jou aan de slag te gaan! Wist je trouwens dat het hairpin tafelframe ook geschikt is voor rechthoekige/ovale tafels en salontafels?

Vraag meer info aan

Andere suggesties…

  • Hairpin Indusigns OntwerpHairpin tafelframe Indusigns

    Hairpin Tafelframe

    999,001.224,00
  • Salontafel Hairpin Tafelframe IndusignsSalontafel Hairpin Indusigns

    Hairpin tafelframe voor salontafels