Hairpin Tafelframe (ovaal)

Het hairpin tafelframe maakt ieder interieur een stukje mooier! Een uniek ontwerp van Nederlandse bodem. Elegant, minimalistisch en modern. We leveren eventueel ook prachtige eikenhouten tafelbladen mee! Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag meer info aan over prijzen/mogelijkheden

Bel ons

Hairpin tafelframe (ovaal)

Dit unieke stalen onderstel maakt ieder interieur een stukje mooier!

Gezellige en uitgebreide diners met familie, goede gesprekken met vrienden aan tafel. De eettafel is de plek waar mensen samenkomen aan het einde van de dag. Een plek waar men geniet van heerlijke gerechten, waar de dag wordt besproken en waar lief en leed wordt gedeeld. De eettafel is een essentieel onderdeel van het sociale leven en daarom hebben wij er zoveel aandacht aan besteed!

Het hairpin tafelframe is een uniek ontwerp van Nederlandse bodem, dat iedere eettafel een stukje mooier maakt! Het stalen onderstel kan het best omschreven worden als elegant, minimalistisch & modern en heeft een luchtig karakter. Het wordt door onze ervaren makers ambachtelijk met de hand gemaakt, in onze werkplaats in Zwolle. Het tafelonderstel trekt de aandacht naar zich toe, maar legt tegelijk de focus op het tafelblad. Het tafelframe kan tevens worden toegepast onder een kantoor-, vergader- of stamtafel. Het spannende design is een echte blikvanger voor ieder interieur.

Indusigns staat bekend om haar vernieuwende en in het oog springende creaties. Het unieke hairpin tafelframe is hier zeker een voorbeeld van! Het is een geheel eigen design qua vorm, uitstraling & stijl en levert jou, als trotse bezitter, de nodige complimenten op van jouw gasten in huis. Het stalen onderstel is er in verschillende verschijningsvormen, die hieronder worden getoond.

Specificaties:

 • Ø 10mm stafstaal
 • Poedercoating in hoogglans zwart, mat zwart of mat zwart structuur / of mat transparant (geolied)
 • Symmetrische variant
 • Draagkracht maximaal 175 kilogram
 • Standaardhoogte tafelframe 720mm
 • Minimale lengte tafelblad 2400mm en maximale lengte 3000mm. Minimale breedte 1200mm (breedste punt)
 • Mocht uw tafelblad afwijkende afmetingen hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor tafelbladen die niet voldoende zelfdragend zijn, zoals natuursteen, composiet en samengestelde bladen, hebben we het koppelelement ontwikkeld. Dit koppelelement zorgt voor een sterk en solide geheel, in combinatie met uw tafelblad. Zelf leveren wij ook prachtige rustiek eikenhouten tafelbladen, zoals u kunt zien op de foto’s. Deze tafelbladen komen in verschillende standaard afmetingen en bewerkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie over de prijzen en mogelijkheden

Bekijk dit filmpje met prachtige beelden van ons ovale hairpin tafelframe.

We maken trouwens ook hairpin tafelframes voor rechthoekige en ronde tafelbladen.

Mocht u nog aanvullende vragen/opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Hieronder vindt u onze hairpin catalogus, waarin u alle mogelijke opties nog eens rustig door kunt nemen.

 

 

 

Andere suggesties…

 • Hairpin Tafelframe Rechthoekig IndusignsHairpin Tafelframe Rechthoekig Indusigns

  Hairpin Tafelframe (rechthoekig)

 • Hairpin Tafelframe Rond Indusigns

  Hairpin Tafelframe (rond)