Hairpin Tafelframe

Het hairpin tafelframe maakt ieder interieur een stukje mooier! Een uniek ontwerp van Nederlandse bodem. Elegant, minimalistisch en industrieel.

Vraag meer info aan

Bel ons

Hairpin tafelframe

Het hairpin tafelframe is een uniek ontwerp van Nederlandse bodem, dat iedere rechthoekige of ovale eettafel een stukje mooier maakt! Het stalen onderstel kan het best omschreven worden als elegant en minimalistisch, maar ook industrieel. Het trekt de aandacht naar zich toe, maar legt de focus tevens op het tafelblad. Het tafelframe kan ook perfect worden toegepast onder een kantoor-, vergader- of stamtafel. Het spannende design is een echte blikvanger voor ieder interieur.

Specificaties

Heb je een prachtig tafelblad uitgezocht en ben je nog op zoek naar een misschien nog wel mooier tafelframe? Ons stalen hairpin tafelonderstel wordt gemaakt van Ø 10mm stafmetaal. Alle stukjes worden met passie en vakmanschap onder de juiste hoek aan elkaar gelast. Het frame wordt gemaakt van blauwstaal en daarna afgelakt met blanke lak. Eventueel is het poedercoaten van het frame in de gewenste kleur ook mogelijk, alles in overleg. Het frame is geschikt voor verschillende tafelbladlengtes van 1800mm tot 3500mm. Het blad moet minimaal 800mm breed zijn en het onderstel is standaard 720mm hoog. Eventueel zijn afwijkende maten mogelijk tegen meerprijs. Het hairpin tafelframe wordt geleverd in een symmetrische en een asymmetrische variant (zie foto’s hieronder). Het frame is in 2015 door ons ontworpen en is onze grote trots! Een uniek stukje ‘Dutch Design’. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Mail ons dan voor de uitgebreide brochure!

We gaan graag voor je aan de slag!

Inmiddels staat ons stalen hairpin onderstel op veel prominente plekken in Nederland. Het onderstel vraagt ook om een in het oog springende plek in het interieur. Het frame trekt subtiel de aandacht en geeft het interieur een flinke boost. We kijken er naar uit om er een voor jou te ontwerpen én maken! Wist je trouwens dat we het hairpin tafelframe ook leveren voor ronde tafels en salontafels?

Vraag meer info aan

Symmetrisch Hairpin Tafelframe Indusigns
Symmetrisch hairpin tafelframe van Indusigns

 

Asymmetrisch Hairpin Tafelframe Indusigns
A-symmetrisch hairpin tafelframe Indusigns

Hairpin Tafelframe Flatlay

Andere suggesties…

  • Salontafel Hairpin Tafelframe IndusignsSalontafel Hairpin Indusigns

    Hairpin tafelframe voor salontafels

  • Hairpin Rond Indusigns 2Hairpin Rond Indusigns 1

    Hairpin tafelframe voor ronde tafels