Hairpin Tafelframe (rechthoekig)

Het hairpin tafelframe maakt ieder interieur een stukje mooier! Een uniek ontwerp van Nederlandse bodem. Elegant, minimalistisch en modern. We leveren eventueel ook prachtige eikenhouten tafelbladen mee! Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vraag meer info aan over prijzen/mogelijkheden

Bel ons

Hairpin tafelframe (rechthoekig)

Kan jouw interieur een echte blikvanger gebruiken? Dit unieke stalen onderstel maakt ieder interieur een stukje mooier!

Het hairpin tafelframe is een uniek ontwerp van Nederlandse bodem, dat iedere eettafel een stukje mooier maakt! Het stalen onderstel kan het best omschreven worden als elegant, minimalistisch & modern en heeft een luchtig karakter. Het wordt door onze ervaren makers ambachtelijk met de hand gemaakt, in onze werkplaats in Zwolle. Ieder stukje staal wordt met passie en vakmanschap onder de juiste hoek gelast, zodat er uiteindelijk een prachtige blikvanger voor het interieur ontstaat. Het tafelonderstel trekt de aandacht naar zich toe, maar legt tegelijk de focus op het tafelblad. Het tafelframe kan tevens worden toegepast onder een kantoor-, vergader- of stamtafel.

 

Gezellige en uitgebreide diners met familie, goede gesprekken met vrienden aan tafel. De eettafel is de plek waar mensen samenkomen aan het einde van de dag. Een plek waar men geniet van heerlijke gerechten, waar de dag wordt besproken en waar lief en leed wordt gedeeld. De eettafel is een essentieel onderdeel van het sociale leven en daarom hebben wij er zoveel aandacht aan besteed!

Indusigns staat bekend om haar vernieuwende en in het oog springende creaties. Het unieke hairpin tafelframe is hier zeker een voorbeeld van! Het is een geheel eigen design qua vorm, uitstraling & stijl en levert jou, als trotse bezitter, de nodige complimenten op van jouw gasten in huis. Het stalen onderstel is er in verschillende modellen, die hieronder worden getoond.

Specificaties:

 • Ø 10mm stafstaal
 • Poedercoating in hoogglans zwart, mat zwart of mat zwart structuur / of mat transparant (geolied)
 • Symmetrische of asymmetrische variant
 • Draagkracht maximaal 175 kilogram
 • Standaardhoogte tafelframe 720mm
 • Minimale lengte tafelblad 1600mm en maximale lengte 3000mm. Minimale breedte 800mm
 • Mocht uw tafelblad afwijkende afmetingen hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor tafelbladen die niet voldoende zelfdragend zijn, zoals natuursteen, composiet en samengestelde bladen, hebben we het koppelelement ontwikkeld. Dit koppelelement zorgt voor een sterk en solide geheel, in combinatie met uw tafelblad. Zelf leveren wij ook karaktervolle eikenhouten tafelbladen, zoals u kunt zien op de foto’s. Deze tafelbladen komen in verschillende standaard afmetingen en bewerkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie over de prijzen en mogelijkheden

Bekijk deze filmpjes met prachtige beelden van ons symmetrische en asymmetrische hairpin tafelframe.

We maken trouwens ook hairpin tafelframes voor ronde en ovale tafelframes.

Mocht u nog aanvullende vragen/opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Hieronder vindt u onze hairpin catalogus, waarin u alle mogelijke opties nog eens rustig door kunt nemen. Laat ons weten voor welk model u kiest, in welke afmetingen en of u interesse heeft in een bijpassend eikenhouten tafelblad, dan voorzien wij u van een offerte op maat.

 

 

 

Andere suggesties…

 • Hairpin Tafelframe Ovaal IndusignsHairpin Tafelframe Ovaal Indusigns

  Hairpin Tafelframe (ovaal)

 • Hairpin Tafelframe Rond Indusigns

  Hairpin Tafelframe (rond)