Hairpin tafelframe voor salontafels

Hairpin tafelframe voor salontafels. Elegant, minimalistisch én industrieel. Een blikvanger voor ieder interieur. Dit stalen onderstel maakt iedere salontafel een stukje mooier!

Vraag meer info aan

Bel ons

Hairpin tafelframe voor salontafels

De enorme populariteit van ons hairpin tafelframe, heeft geleid tot dit nieuwe en unieke ontwerp van Nederlandse bodem. Ons hairpin tafelframe is nu ook geschikt voor salontafels en laat zich het beste omschrijven als elegant, minimalistisch én elegant. Het in het oog springende ontwerp trekt subtiel de aandacht, maar legt tevens de focus op het tafelblad. Een echte blikvanger voor ieder interieur!

Specificaties

Het stalen onderstel voor salontafels wordt gemaakt van Ø 10mm stafmetaal, dat in de juiste hoeken wordt gelast. Met passie en vakmanschap ontstaat zo ons unieke tafelframe. De hoogte van de tafel kan eventueel naar wens worden aangepast en een poedercoating in de gewenste kleur is tevens mogelijk.

We gaan graag voor je aan de slag!

We kijken er naar uit om ook voor jou zo’n uniek hairpin tafelframe voor salontafels te ontwerpen én maken. Wist je trouwens dat het stalen onderstel ook geschikt is voor rechthoekige / ovale tafels en ronde tafels?

Vraag meer info aan

Andere suggesties…

  • Hairpin Tafelframe Rond Indusigns

    Hairpin Tafelframe (rond)

  • Hairpin Tafelframe Rechthoekig IndusignsHairpin Tafelframe Rechthoekig Indusigns

    Hairpin Tafelframe (rechthoekig)