Indusigns in de media

Indusigns in de media

Ben jij Indusigns al eens tegengekomen in de media?

Al sinds onze start in 2013 worden we regelmatig benaderd door verschillende media, zoals tv, radio en kranten/tijdschriften. Daarnaast zijn we vaak uitgenodigd om te spreken tijdens congressen, colleges te geven op Hogescholen en mee te doen aan podcasts. Ons werk spreekt mensen aan en dat zie je terug in de belangstelling die er is vanuit de media. Op deze pagina zullen we je meenemen in de momenten dat de broers van Indusigns in de media zijn verschenen. Van een deelname van Chiel aan het programma Oud & Nieuw van BNN tot het spreken op een congres van Facebook door Gijs. Al deze media-aandacht heeft er toe geleid, dat ons werk bekend is geraakt in binnen- en buitenland. Ideaal omdat ‘branding’ een belangrijk onderdeel van onze marketingstrategie is geworden!

In 2015 deed Chiel mee met het programma Oud & Nieuw van BNN.

Deelname aan het programma Oud & Nieuw van BNN

In 2015 werden we benaderd door scouts van BNN om deel te nemen aan het programma Oud & Nieuw. In dit programma namen 10 designers het wekelijks op tegen elkaar, waarbij wekelijks steeds één ontwerper het veld moest ruimen. Onze hoofdontwerper Chiel deed mee aan deze prestigestrijd en belandde uiteindelijk in de finale, samen met Bas en Daan. De opdrachten waren erg divers, van het maken van een unieke lamp op basis van afval tot het maken van een heuse doodskist van oude deuren. Het programma zorgde voor ontzettend veel bekendheid voor Indusigns en leidde tot veel nieuwe kennis bij Chiel. Tijdens het programma leerde hij zichzelf bijvoorbeeld lassen. Tot de dag van vandaag wordt hij nog regelmatig herkend op straat. Daarnaast is onze vaste kracht Mike bij ons gekomen, omdat hij graag met Chiel wilde samenwerken in de werkplaats. Al met al een prachtige ervaring!

Gijs Bodt Chiel Bodt
In 2017 deden de broers van Indusigns mee aan het programma ‘de Buitendienst.’

Deelname aan het programma ‘de Buitendienst’

In 2017 werden de broers van Indusigns gevraagd om deel te nemen aan het programma ‘de Buitendienst’. Het thema van deze aflevering was; ‘Kun je geld verdienen met afval’. Zodoende kwamen de programmamakers bij ons uit. Tijdens de opnames namen we de presentatoren mee in onze werkplaats, om te laten zien wat je allemaal met afval kunt bereiken. Dit allemaal om een stukje bewustwording te creëren bij de jonge kijkers van het programma.

Facebook Interview Social Media
Gijs spreekt op een congres van Facebook in Utrecht.

Gijs als gastspreker op een congres van Facebook in Utrecht

In 2017 werd Gijs gevraagd om deel te nemen als gastspreker op een congres van Facebook in Utrecht. Op het podium deelde hij zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van marketing op Facebook. Naast hem zaten nog twee andere ondernemers, die ook hun verhaal mochten doen. Het 500-koppige publiek kreeg tevens de kans om vragen te stellen en deze werden vervolgens door de gastsprekers beantwoord. Het congres werd geleid door dagvoorzitter Diana Woei.

Gijs Bodt Podcast
In 2018 werd Gijs gevraagd om te spreken in een podcast over ondernemerschap.

Deelname Gijs als gastspreker in podcast over ondernemerschap

In 2018 werd Gijs gevraagd om te spreken in de Podcast van Geert Hidding over ondernemerschap. In deze podcast werd uitgebreid gesproken over de start van Indusigns en de hobbelige paden, die de afgelopen jaren zijn bewandeld. In het interview werd verder gesproken over do’s en dont’s bij het ondernemen en over tips en trucs bij het bereiken van de juiste doelgroep.

Tweede leven design door broers Bodt
Team Indusigns geïnterviewd door een krant uit Zwolle.

Indusigns in tijdschriften en kranten

Onze verhuizing naar Zwolle bleef niet onopgemerkt in de media. Zo werden we bijvoorbeeld geïnterviewd door een krant uit Zwolle. In dit interview vertelden we uitgebreid over onszelf en ons werk. De publicatie van het artikel was ideaal gepland, omdat het ook onze open dag in 2018 aankondigde. Een dag die uiteindelijk erg druk is bezocht. Naast deze publicatie zijn er nog talloze artikelen over Indusigns verschenen in de media. Van de Telegraaf tot het NRC Handelsblad en van het VT Wonen magazine tot vele andere tijdschriften. Google maar eens op Indusigns!