Indusigns in de media

Gijs Bodt Chiel Bodt

Ben jij Indusigns al eens tegengekomen in de media?

Als je nieuwe dingen doet en maakt, dan ben je interessant voor de media. Dat hebben we de afgelopen 5 jaar wel gemerkt. Zo stonden we niet alleen vaak in verschillende bekende woonbladen en kranten, maar deden we ook mee in een paar tv-programma’s. Daarnaast werd ons werk en verhaal meer dan eens opgepikt door grote account’s op social media, uit binnen- en buitenland. Ben je benieuwd waar we allemaal te zien waren in de afgelopen jaren? Scroll dan omlaag!

  • Als je vernieuwende dingen doet, dan ben je interessant voor de media.
  • Chiel deed mee met een afvalrace voor designers op tv en werd derde.
  • Ook kranten en woontijdschriften publiceerden meer dan eens over Indusigns.

Indusigns op tv

In 2015 werden we benaderd door BNN. Ze hadden namelijk gezien dat we interieur maakten van oude items en dat was nu juist het concept van hun nieuwe programma Oud en Nieuw, waarin 10 designers het wekelijks in een afvalrace tegen elkaar opnamen. Uiteraard waren we meteen enthousiast en zagen we een kans om Indusigns meer in de spotlights te krijgen. Chiel deed auditie en werd geselecteerd voor deelname. Iedere week liet hij zien wat hij kon en na een paar spannende afleveringen bereikte hij zelfs de finale van het programma, dat werd gepresenteerd door Dennis Storm. Uiteindelijk werd Chiel derde en was hij een hele ervaring rijker. Indusigns stond vanaf dat moment op de kaart en nu nog wordt Chiel regelmatig herkend op straat.

Chiel Designer BNN
Chiel deed mee met het programma Oud en Nieuw van BNN en werd uiteindelijk derde.

Vorig jaar werden we benaderd door Zapp voor een deelname aan het programma ‘de Buitendienst’ op NPO3. De presentatoren Kiefer Zwart en Nienke la Rive Box kwamen ons bezoeken bij onze werkplaats in Amsterdam. Ze liepen een dag mee met Chiel in de werkplaats en leerden van Gijs wat tips en trucs op het gebied van marketing. Het werd een mooi stukje tv en het is nog steeds terug te vinden op internet. Ben je benieuwd? Klik dan hier!

Gijs Bodt Indusigns
Gijs geeft wat tips en trucs over marketing.

Indusigns in de bekende woonbladen

Niet alleen op tv, maar ook in de tijdschriften is het werk van Indusigns vaak te vinden geweest. Niet alleen foto’s van onze producten, maar ook interviews over onze start en ons werk. Deze publicaties hebben ons erg geholpen om onze naam bekend te maken bij interieurliefhebbers. Hieronder een voorbeeld van een publicatie. Ben jij ons al eens tegengekomen?

Dagblad van het Noorden 2014
Stukje over Indusigns in het woonblad van het DVHN.

Indusigns in de krant

Ook kranten hebben ons werk meer dan eens opgepikt en gepubliceerd. Zo stonden we regelmatig in de Telegraaf, maar ook de Volkskrant en HP de Tijd hebben al eens over ons geschreven. We hopen dat de verschillende media ook in de toekomst ons werk blijven waarderen, want iedere publicatie zorgt weer voor de nodige nieuwe volgers. Mocht je ons ergens zijn tegengekomen? Laat ons dan gerust weten waar. Ben je benieuwd naar alle publicaties van Indusigns in de media? Klik dan hier!

HP de Tijd - Indusigns
Mooi en lang stuk over Indusigns in HP de Tijd.