Houten design hanglampen van Indusigns

Indusigns Blog

Kies uit verschillende soorten hout

Al een tijd geleden ontworpen we onze eerst houten hanglamp. Deze hanglamp hebben we daarna veel verkocht en daarom vinden wij dat we wat meer variatie en keuze moeten aanbieden. In plaats van alleen maar resthout, zullen we nu ook houten hanglampen maken van eikenhout en notenhout. Deze eigen en noten hanglampen mogen dan worden gezien als de iets luxere variant van onze oorspronkelijke hanglamp. Het model van de hanglamp zal in principe het zelfde blijven, tenzij iemand een speciale wens heeft. Dan zullen we ervoor zorgen dat deze lamp ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

  • Kies voor sloophout, eikenhout of notenhout
  • Goed toe te passen in verschillende interieurs
  • Haal een uniek designobject in huis

Goed toe te passen in veel verschillende interieurs

Houten hanglamp onderaanzicht Indusigns
Houten hanglamp onderaanzicht Indusigns

De houten hanglampen van Indusigns zijn goed toe te passen in veel verschillende interieurs. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk ingericht huis. Daar zal de houten hanglamp een natuurlijke uitstraling hebben en ook rust geven.De natuurlijke kleur van hout zal dan naadloos opgaan in het interieur. Ook in het moderne interieur zal de houten hanglamp niet misstaan. Neem bijvoorbeeld de hanglamp van notenhout. Dit is de meest luxe variant en zal daarom iets meer kosten dan de andere lampen. Deze hanglamp zal een echt designobject zijn in jouw huis.

Unieke houten hanglamp

De houten hanglamp van Indusigns is uniek in zijn soort. Bij het ontwerpen van deze hanglamp hebben we geen inspiratie bij anderen gezocht, maar puur onze eigen creativiteit en ons eigen gevoel op het ontwerp losgelaten. De hanglamp is volledig met de hand gemaakt en ieder plankje is met precisie en kunde op maat gemaakt. Ben je geïnteresseerd in een houten hanglamp van Indusigns, maar heb je nog een vraag of een wens? Mail dan naar ons en wij gaan proberen om samen tot het gewenste resultaat te komen.