Webshop? Een rondje originele en creatieve woonwebshops

Indusigns Blog

Neem eens een kijkje op..

De feestelijke decembermaand staat voor de deur, met de verjaardag van onze goedheiligman, kerst en oud en nieuw. Nederland slaat massaal aan het inkopen. Om jullie een beetje te helpen bij jullie keuze, zal ik wat interessante en originele webshops op het gebied van wonen en interieur aanhalen. Wellicht doe je er inspiratie mee op of vindt je net datgene waarna je op zoek was. Er zijn vele woon- en interieurwebshops te vinden tegenwoordig en ik heb er de laatste dagen een paar voor je geselecteerd. 

Rustikal Damwandhout Interieur

Om te beginnen de webshop van Rustikal. Deze webshop, die overigens ook een bezoekadres heeft, richt zich volledig op de productie van houten meubelen. Voornamelijk steigerhout, damwandhout en douglashout worden hierbij gebruikt. De productie vindt plaats in Garmerwolde (GR) en men kan daar ook een kijkje gaan nemen. Naast meubels zijn er ook regelmatig woonaccessoires te koop. Heeft u een eigen idee voor uw nieuwe meubel? Dan kunt u dat Rustikal laten weten, en zij zullen hun uiterste best doen uw idee te realiseren.

Knoest Fruitkisten Interieur IdeeEen andere creatieve interieurwebshop is die van Knoest. Hier vindt u een ruim aanbod aan houten veiling-, fruit-, appel- en flessenkisten. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Knoest bij iedere fruitkist een stukje inspiratie meegegeven. Als je op een fruitkist klikt, zie je meteen hoe deze creatief en origineel kan worden toegevoegd aan jouw interieur. De kisten zijn betaalbaar en er kunnen de meest mooie en leuke dingen mee gedaan worden. Denk aan boekenkasten, wanddecoratie en bijvoorbeeld een tv-meubel. Binnenkort zal Knoest ook oude meubelen en gerecyclede design producten aan gaan bieden. Het is een webshop om de komende tijd zeker in de gaten te houden.

Zelfzaam Mooi InterieurDe webshop van Zeldzaam Mooi biedt eigenlijk voor iedere interieurliefhebber wel iets moois. Het is een webshop waarop vele verschillende creatievelingen hun producten aanbieden. Je vindt er werkelijk van alles. Aan de categorie huis en tuin wordt veel aandacht besteed, maar ook sieraden en mode vindt je op deze webshop. Als eerste in Nederland  brengt Zeldzaam Mooi honderden producten, vaak zelf ontworpen en handgemaakt samen in één webwinkel. Een fantastisch initiatief! Met jouw aankopen steun je daarnaast ook nog eens kleine bedrijfjes en zelfstandigen in Nederland en gaat je geld naar individuele mensen met talent en niet naar de grote merken. Genoeg reden lijkt me, om deze webshop eens een bezoekje te brengen.

Lentstyles Interieur WonenIk hoop dat ik je met deze blog een beetje heb kunnen helpen om inspiratie op te doen voor de komende maanden. Om er helemaal zeker van te zijn dat je zult slagen, heb ik nog één leuke webshop voor je in de aanbieding. Op de webshop van Lentstyles vindt je echt alles op het gebied van wonen. En koop je iets boven de vijftig euro? Dan wordt het gratis verzonden! Om snel de nieuwste producten te kunnen screenen, klik je op ‘new arrivals’. Hier vindt je een keur aan woonaccessoires en meubels. Kun je nog niet direct je keuze maken? Koop dan een cadeaubon van Lentstyles, degene die je de bon geeft vindt zeker iets moois.