Van Veen Wassenaar

Voor het nieuwe restaurant van Veen te Wassenaar hebben we een maatwerk bar ontworpen, geproduceerd én geïnstalleerd. Het is de eyecatcher geworden van het interieur. Het staalwerk hebben we een gouden poedercoating gegeven.

Vraag

De nieuwe eigenaren van een karaktervol pand in Wassenaar, kwamen met de vraag of wij hun nieuwe restaurant konden voorzien van een in het oog springende en op maat gemaakte bar. De bar moest een echte blikvanger worden, in de bedrijfskleuren van het restaurant. Het staalwerk moest zodoende worden voorzien van een gouden poedercoating.

Van Veen Wassenaar
Horeca Interieur Op Maat Indusigns

Resultaat

Nadat we de bar nauwkeurig hebben ingemeten in het oude pand, hebben we de gehele productie uitgevoerd vanuit onze werkplaats in Zwolle. De bar is opgebouwd uit stalen kokerprofiel en in het ontwerp is rekening gehouden met alle benodigde apparatuur. Het staalwerk tegen de achterwand en boven de bar is voorzien van een gouden poedercoating. De bar heeft een eikenhouten kopstuk gekregen en aan de onderzijde is een voetensteun geplaatst.

Horeca Interieur Op Maat Indusigns
Horeca Interieur Op Maat Indusigns
Logo van Veen Wassenaar

“De bar is de blikvanger geworden van het nieuwe interieur van restaurant van Veen. Overal is rekening mee gehouden! Vooral de gouden kleur van het staalwerk is erg gaaf!”

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht