Thuis Eten & Wonen

Thuis Eten & Wonen in Dronten besloot om te groeien en om het restaurant een nieuwe look en feel te geven. Ons werd gevraagd om mee te denken over karaktervolle eettafels en een stalen wijnrek op maat met een messing poedercoating.

Vraag

Thuis Eten & Wonen was op zoek naar unieke eettafels voor in het restaurant. Deze tafel moesten van staal gemaakt worden en met karaktervolle houten bladen. Daarnaast was de opdrachtgever op zoek naar een stalen wijnrek met een messing poedercoating, om wijnglazen aan op te hangen en drankflessen kwijt te kunnen.

Tafel op Maat Indusigns
Stalen keukenrek op maat

Resultaat

Onze eerste zoektocht richtte zich op het karaktervolle hout en die hebben we gevonden. Het zijn oude balken van de spoorwegen geworden, prachtig hout. Daarnaast hebben we hogere tafels ontworpen met bladen van betonplex. Het wijnrek is een echte blikvanger geworden, die inmiddels volop in gebruik is genomen.

Woodlight Balklamp Bamboe Indusigns
Wijnrek Indusigns Staal
Logo Thuis Eten en Wonen

“Het wijnrek is een echte blikvanger geworden voor de bar en we krijgen dagelijks complimenten over het karaktervolle hout, dat is gebruikt voor de eettafels, prachtig!”

Thuis Eten en Wonen

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht