Paterswoldsemeer

Aan het Paterswoldsemeer in Groningen is een prachtig strandpaviljoen gevestigd. Voor de bovenverdieping moest een bar worden ontworpen, die qua look en feel goed aansluit bij de rest van de zaak. Deze bar is inmiddels geïnstalleerd en opgebouwd uit staal, eikenhout en sloophout.

Vraag

Strandpaviljoen Paterswoldsemeer ontvangt vooral gasten op de begane grond, omdat op de bovenverdieping geen geschikte bar aanwezig is. De vraag was dus om een bar te ontwerpen, die aansluit bij de rest van het interieur en waarin uitgebreid rekening is gehouden met alle apparatuur. Het is de bedoeling dat de bar autonoom gaat draaien van de rest van het paviljoen.

Maatwerk Interieurontwerp Indusigns
Maatwerk Interieurontwerp Indusigns

Resultaat

We hebben een bar ontworpen, die is opgebouwd uit hout en staal. Sloophout sloot het beste aan bij de rest van het interieur en voor de opbouw van de bar hebben we blauwstalen kokerprofiel gebruikt. De werkbladen zijn gemaakt van RVS en de legplanken in de wandkast en de kopstukken op de voorbar zijn gemaakt van eikenhout. De bar biedt ruimte voor alle apparatuur, die erin geplaatst moest kunnen worden.

Maatwerk Interieurontwerp Indusigns
Drank van Staal door Indusigns
Strandpaviljoen Paterswoldsemeer Interieurontwerp

“De bar sluit perfect aan bij de rest van het interieur en onze bovenverdieping kan nu autonoom draaien, van de onderverdieping.”

– Tim, Strandpaviljoen Paterswoldsemeer

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520

06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht