Restaurant Voilà

Restaurant Voilà in Groningen was toe aan iets nieuws voor het interieur. Na een aantal gesprekken werd besloten om te gaan voor een wijnkast, een wandkast én een drankrek boven de bestaande balie. De kasten moesten goed aansluiten bij de rest van het interieur en gekozen is voor staal met een poedercoating, eikenhout en eiken fineer en glas. Het interieur van Voilà heeft een flinke boost gekregen!

Vraag

Het interieur van restaurant Voilà in Groningen was nogal verouderd en toe aan een flinke boost. Indusigns werd gevraagd mee te denken van ontwerp tot realisatie. Uiteindelijk is gekozen voor twee grote kasten, een drankrek en koperen verlichting. Ook werd ons gevraagd om de installatie op locatie te verzorgen.

Horeca Interieur Indusigns
Indusigns Drankrek

Resultaat

Restaurant Voilà is gevestigd in een prachtig pand aan de rand van de binnenstad van Groningen. Met ons maatwerk heeft het interieur een aantal echte eyecatchers erbij. De wijnkast is ontworpen om alle wijnflessen en wijnkisten mooi te kunnen showen. De wandkast is ook van alle gemakken voorzien! Het drankrek zorgt voor extra opslagruimte en de koperen verlichting maakt het plaatje helemaal af!

Horeca Interieur Indusigns
Hanglampen Koper Indusigns
Logo Restaurant Voilà

“Het ziet er allemaal prachtig uit! Het voelt alsof een heel nieuw restaurant hebben!”

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht