Wijnbar Oak

In Zwolle is een nieuwe wijnbar geopend, genaamd Oak. Zij zochten voor hun nieuwe pand een op maat gemaakte bar met een passende uitstraling. Wij dachten met ze mee en zijn uiteindelijk tot een ontwerp gekomen, waarin met alle wensen van de opdrachtgever rekening is gehouden.

Vraag

De eigenaren van wijnbar Oak in Zwolle waren op zoek naar een partij, die een op maat gemaakte bar konden ontwerpen, maken én installeren. In het ontwerp van de bar moest rekening worden gehouden met een aantal zaken, zoals bijvoorbeeld de opslag van wijnkisten en wijnflessen. De aankleding van de bar moest een chique uitstraling krijgen.

Wijnbar Oak Zwolle
Wijnbar Oak Zwolle

Resultaat

Na alle wensen en eisen van de opdrachtgevers aangehoord te hebben, zijn we tot een stalen bar gekomen met een koperen bekleding aan de voorzijde, LED licht, stalen voetensteun en een houten barblad. De wijnkisten passen precies in de wandkast en ook de flessen wijn kunnen mooi worden opgeslagen. Verder zijn wederom wijnglashouders toegepast. Inmiddels is de bar volop in gebruik genomen door de tevreden opdrachtgevers.

Wijnbar Oak Zwolle
Oak Wijnbar Zwolle

“De bar sluit goed aan bij onze wensen en eisen. Inmiddels is de bar in gebruik genomen en ontvangen we de nodige complimenten!”

Wijnbar Oak, Zwolle

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520

06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht