Nozems

De broers van der Veen openen in februari 2020 ‘Nozems’ in Den Helder. Een grand café op een prachtige locatie in hartje centrum. Het interieur was reeds ontworpen door een ontwerpbureau en ons werd gevraagd de ontworpen bar te realiseren.

Vraag

De opdrachtgevers van de Nozems in den Helder, vroegen ons om de ontworpen bar voor hun uit te werken en te installeren. Het moest een enorme bar worden van 11 bij 3 meter. Boven de bar moest voldoende ruimte zijn voor het plaatsen van glazen en flessen. Daarnaast moesten nog enkele eyecatchers worden gemaakt, zoals oude spiegels.

Interieur Maatwerk Horeca Indusigns
Horeca Interieur Maatwerk Indusigns

Resultaat

De bar is inmiddels helemaal geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De opdrachtgevers zijn erg tevreden en we zijn super benieuwd naar de eerste foto’s na de opening van de Nozems. De bar hebben we bekleed met houten latjes met een donkere beits. Vooral de rondingen in de bar zijn echt heel erg gaaf geworden!

Drankrek Staal Indusigns
Maatwerk Interieur Horeca Indusigns
Nozems Vierkant

“Indusigns heeft het ontwerp van de bar perfect vertaald in de praktijk. Een echte blikvanger voor het interieur! Ook de spiegels geven een supergaaf effect!”

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht