Bistro La Bohème

De gezellige en knusse bistr La Bohème in Dordrecht is begin 2019 geopend. Ons werd gevraagd om mee te denken over praktische oplossingen voor de kassacounter, een schuifdeur voor het toilet en verschillende aanpassingen aan het interieur.

Vraag

In Dordrecht is in 2019 Bistro La Bohème geopend. Een knus restaurantje in het centrum. Door de beperkte ruimte in het pand, moest worden nagedacht over praktische oplossingen voor het Interieur. Ons werd gevraagd om een kassacounter met kastruimte te maken, na te denken over een schuifdeur voor het toilet en het aanpassen van enkele tafels.

Bistro La Boheme Indusigns 1
Bistro La Boheme Indusigns

Resultaat

Nadat we een dagje in Dordrecht waren geweest om in te meten, zijn we in Zwolle bezig gegaan met ontwerp van La Bohème. De kassacounter hebben we volledig opgebouwd uit blauwstaal met RVS werkbladen. De schuifdeur hebben we gemaakt van karaktervolle spoorbielzen en enkele tafels hebben we omgetoverd tot halve rondjes, die ook tegen elkaar gezet kunnen worden.

Bistro La Boheme Indusigns
Bistro La Boheme Indusigns 4
Bistro La Bohème

“Met een aantal praktische oplossingen is het interieur van onze zaak zo efficiënt mogelijk voorzien van enkele eyecatchers, zoals de prachtige houten schuifdeur.”

Bistro La Bohème

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520

06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht