KA Sloterdijk

Voor KA Sloterdijk in Amsterdam hebben we een op maat gemaakte stalen kast, voor boven de bar ontworpen en gemaakt. Er is voldoende ruimte voor drankflessen en onder de kast is ruimte gecreëerd voor glazenhouders.

Vraag

Via een interieurontwerper uit Amsterdam kregen wij de opdracht om een stalen kast van kokerprofiel te maken voor boven de bar van KA Sloterdijk. De kast moest voldoen aan specifieke wensen en eisen en bijvoorbeeld worden voorzien van roestvrije legplanken en voldoende glazenhouders. Het gehele ontwerp moest binnen een korte termijn worden opgeleverd bij de klant.

Horeca Interieurontwerp Maatwerk Indusigns 3
Horeca Interieurontwerp Maatwerk Indusigns

Resultaat

Door de korte levertermijn werden we gedwongen om direct na de aanvraag van de opdrachtgever aan de slag te gaan. Op de tekentafel hebben we de stalen maatwerk kast verder uitgewerkt en vervolgens hebben we de kast in de werkplaats in elkaar gelast. Het resultaat mocht er zijn! Na aflevering bij KA Sloterdijk, bleek dat de kast perfect op maat was gemaakt. Inmiddels is hij volop in gebruik genomen.

Stalen Drankrek Op Maat Indusigns
Horeca Interieurontwerp Maatwerk Indusigns 2
KA Sloterdijk

“Een prachtige op maat gemaakte stalen kast, die perfect aansluit bij de uitgebreide wensen en eisen van de opdrachtgever. Een praktische aanwinst voor KA Sloterdijk en ook nog eens een blikvanger voor het interieur.”

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht