De Thuishaven

Voor de Thuishaven in Helmond hebben we de bestaande bar omgetoverd tot een industriële bar. Ook hebben we nieuwe elementen aan het ontwerp toegevoegd. De bar is volledig gemaakt van staal. Er is voldoende ruimte voor drankflessen en onder de stalen kast boven de bar, is ruimte gecreëerd voor glazenhouders.

Vraag

De opdrachtgever van de Thuishaven was reeds horecahouder en was toe aan een volgende nieuwe zaak. In deze zaak stond een oude bar, die een nieuwe look moest krijgen. Zo kwam hij bij ons en hebben we hem een voorstel gedaan. Het voorstel voldeed aan de wensen en eisen.

Horeca Interieur op maat Indusigns
De thuishaven 4

Resultaat

We hebben de oude elementen van de bar in de Thuishaven in Helmond bekleed met stalen plaatwerk, om het een meer industriële ‘look en feeling’ te geven. Het was veel werk, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Ook hebben we verschillende nieuwe elementen toegepast, die inmiddels volop in gebruik zijn genomen.

Thuishaven 1
Thuishaven Interieur Maatwerk Indusigns
Thuishaven Indusigns

“Indusigns heeft de bestaande bar voorzien van een nieuwe industriële look en tevens enkele nieuwe elementen toegepast in ons interieur. Het uitgelaserde logo met LED licht is ook erg gaaf!”

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht