De Munt

De Munt in Leusden had al de beschikking over een kookstudio en wou graag uitbreiden met een proeflokaal. Ons werd gevraagd om mee te denken over de nieuwe bar en een in het oog springende roomdivider met planten. Een opdracht die ons op het lijf geschreven is!

Vraag

De opdrachtgever kwam bij ons met de vraag om mee te denken over een unieke nieuwe bar, waarbij het verleden van het pand (oud bankgebouw) terug zou komen in het ontwerp. Ook moest er nagedacht worden over een in het oog springende roomdivider met planten, zodat de ruimte op een mooie manier gebroken zou worden. Al het staal moest een speciale kleur poedercoating krijgen.

De Munt Leusden
De Munt Leusden

Resultaat

We hebben we al vaker horeca interieur neergezet, waarbij rekening werd gehouden met het verleden van het pand. Zo ook bij de Munt in Leusden! We hebben een authentieke kluis laten laseren in de houten bekleding van de bar. Supergaaf geworden. De roomdivider is een absolute blikvanger geworden! De planten maken het interieur van het proeflokaal helemaal af.

De Munt Leusden
De Munt Leusden

“Supertof dat het verleden van het pand is teruggekomen in het ontwerp van de bar. De roomdivider maakt het plaatje helemaal af!”

– De Munt, Leusden

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht