De Houttuin

Brasserie de Houttuin in Hillegom was toe aan een nieuw interieur. Ons werd gevraagd om mee te denken en in nauw overleg met de opdrachtgever zijn we tot een nieuw ontwerp gekomen voor de inrichting. Naast de bar, moest er ook een karaktervolle schuifdeur komen bij het toilet. Verder hebben we een ontwerp gemaakt voor aan het plafond, waaraan hanglampen en decoratie gehangen kan worden.

Vraag

Het interieur van Brasserie de Houttuin was flink verouderd en toe aan een flinke boost. De opdrachtgever benaderde ons met de vraag om eens na te denken over een nieuw ontwerp/concept voor het interieur. De gehele bar moest worden vervangen en ook de rest van de inrichting had een make-over nodig.

Brasserie de Houttuin Indusigns 1
Maatwerk Interieur Indusigns 1

Resultaat

We hebben het interieur van Brasserie de Houttuin flink op de schop gegooid. Het resultaat is een industrieel interieur met donkere en grijze kleuren, maar met een warme uitstraling door het toegepaste eikenhout. De bar is opgebouwd uit staal en bekleed met eiken blokjes. Dit geeft de bar een uniek karakter. Verder hebben we ook een stalen schuifdeur op maat gemaakt.

Brasserie de Houttuin Indusigns 4
Maatwerk Interieur Indusigns 2
Brasserie de Houttuin Indusigns 5

“Wat een toffe bar, precies zoals gewenst. Voldoende ruimte voor glazen en flessen en ook de apparatuur past er precies in. De schuifdeur is een echte blikvanger!”

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520
06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht