Brouwersdam

Voor zeil- en surfcentrum Brouwersdam hebben we een enorme balie van hout en staal ontworpen, gemaakt én geïnstalleerd. In het ontwerp van de balie moest rekening gehouden worden met vele factoren, zodat de indeling zo praktisch mogelijk is voor de werkzaamheden aan de balie van het personeel.

Vraag

De eigenares van surf- en zeilcentrum Brouwersdam kwam bij ons met de vraag om een enorme balie te ontwerpen voor de uitgifte van zeil en surf artikelen. In het ontwerp van de balie moest rekening gehouden worden met de diverse werkzaamheden achter de balie, zodat het personeel zo effectief en praktisch mogelijk kan werken in de toekomst.

Brouwersdam balie indusigns
Brouwersdam Horeca Interieur

Resultaat

Inmiddels is de balie geïnstalleerd en volop in gebruik genomen door het personeel van Brouwersdam. De balie is opgebouwd uit staal en hout en op verschillende plekken is LED licht toegepast om het logo van de zaak en het staal mooi uit te lichten. In de balie hebben we door middel van verschillende kasten, gezorgd voor een praktisch indeling om de werkzaamheden efficiënter te laten verlopen.

Brouwersdam Horeca Interieur
Brouwersdam Horeca Interieur
brouwersdam

“De enorme maatwerk balie van hout en staal zorgt voor efficiëntere werkzaamheden door het personeel”

Brouwersdam

Ook zo’n gaaf interieur van Indusigns?

Telefonisch bereikbaar via:

06 51167520

06 51164951

Aanvraagformulier

Interesse gewekt? Laat hieronder je gegeven achter en wij sturen je meer informatie op maat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht