Indusigns-Bedrijfsuitje-Amsterdam

‘Schatzoeken’ en designen met Indusigns in Amsterdam

Wie?

Chiel Bodt Designer Indusigns Interieur Amsterdam
Klik op de foto voor meer info over ons.

Indusigns is een creatief collectief van twee broers (Gijs & Chiel), die in het voorjaar van 2013 hun krachten hebben gebundeld. ‘Out of the blue’ begonnen in hun studentenstad Groningen en inmiddels via Zwolle in Amsterdam beland. Samen constant op zoek naar unieke items, die met veel liefde, kunde en vooral passie worden omgetoverd tot industrieel interieurdesign. Vernieuwend, authentiek en ook nog eens milieubewust!

Ze struinen onder andere rommelmarkten, oud-ijzerhandelaren, boerenerven, grof vuil op straat en het internet af om bruikbare industriële items te verzamelen voor hun ontwerpen. Dat kan werkelijk van alles zijn, zoals bijvoorbeeld gebruikte olievaten, zinken tonnen, oud gereedschap en stalen jerrycans. Hoe meer roest, hoe beter!, is het motto. Het geeft de items net dat beetje extra karakter en het maakt ieder product uniek. Afval bestaat niet! “Waste is only waste, if we waste it!”

Afbeeldingsresultaat voor knop meer info

Wat?

Industriële Meuk Indusigns Interieur DesignEen van de leukste onderdelen van het werk van Chiel en Gijs is het ‘schatzoeken’! Samen op zoek naar unieke parels tussen al het andere afval. Iedere keer is het weer een verrassing wat ze aantreffen onder het stof of achter oude deuren. Tijdens het bedrijfsuitje zullen ze de deelnemers begeleiden op een unieke plek in de buurt van Amsterdam, waar een enorme berg met ‘oude meuk’ ligt. Het vervoer naar deze locatie dient door jullie zelf geregeld te worden, alsmede het vervoer van de loods naar onze werkplaats. Het is de bedoeling dat de verschillende teams op zoek gaan naar geschikte items voor hun ontwerp. Al tijdens het zoeken moet men dus nadenken over het uiteindelijke ontwerp en de richting die men op wil. Na anderhalf uur wordt de balans opgemaakt en moet er onderhandeld worden met de eigenaar van de loods, over de prijzen voor de gevonden items. Ieder team krijgt van tevoren een bepaald budget, dat bepaald wordt door jullie zelf. Vervolgens worden de gevonden items bij Gijs en Chiel in de bus geladen en vertrekken we met z’n allen naar onze werkplaats in Amsterdam. Aangekomen bij onze werkplaats wacht daar koffie en thee en is er de mogelijkheid om even een half uurtje tot rust te komen van alle indrukken! Ook kan er alvast gebrainstormd worden over de ontwerpen. zullen we dan richting de werkplaats gaan, waar grote vellen papier liggen om het een en ander nog wat beter uit te tekenen. Dan begint het leukste van alles! Het bouwen van de unieke items! Chiel is constant aanwezig en helpt ieder groepje waar nodig bij vragen! Gijs zal assisteren waar nodig en een ieders vraag proberen te beantwoorden. De deelnemers zullen vol enthousiasme en in samenspraak tot iets moois moeten komen! Tijdens de dag ontvangen de deelnemers informatie over verschillende materialen en wordt bijvoorbeeld een instructie gegeven over lassen. Iedereen leert zo wat bij tijdens deze inspiratievolle dag!

bedrijfsuitje-indusigns-in-amsterdam
Teamwork, creativiteit, enthousiasme, inspiratie en vooral gezelligheid zijn de sleutelwoorden van ons bedrijfsuitje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussen de middag is er uiteraard ruimte voor een lunch. Deze lunch mag zelf geregeld worden, maar ook Gijs en Chiel kunnen er voor zorgen dat er aan de inwendige mens wordt gedacht! Na de lunch is er de mogelijkheid om tot half 6 door te gaan met ontwerpen en klussen. Naar het eind van de dag toe, wordt steeds meer zichtbaar van de verschillende ontwerpen. Het is mooi om te zien hoe ieder groepje een eigen weg zoekt tijdens het ontwerpen. Het is de bedoeling dat iedereen aan het eind van de dag met een voldaan gevoel terugkijkt op deze gezellige, actieve en leerzame dag. De gemaakte items worden meegenomen naar huis of kantoor, zodat de creativiteit tijdens het bedrijfsuitje als een tastbaar product in huis of op kantoor kan worden geplaatst.

bedrijfsuitje-indusigns-amsterdam
Op de geheime schatzoekplek wordt in teams naar ‘oude meuk’ gezocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar?

De werkplaats van Indusigns is aan de Cruquiusweg 78a in Amsterdam. Indusigns huurt een plek in de Openbare Werkplaats en is sinds januari in de hoofdstad gevestigd. De ‘schatzoekplek’ bevindt zich op een geheime plek, niet ver buiten Amsterdam. Deze zal bekend worden gemaakt op het moment dat het bedrijfsuitje bij ons georganiseerd wordt. De prijs voor deze dag is op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij verdere vragen mag een mail gestuurd worden naar info@indusigns.nl. We zien jullie graag terug in onze werkplaats!

Afbeeldingsresultaat voor knop meer info

Werkplaats Indusigns Amsterdam