Bedrijfsuitje? Creativiteit en teamwork!

Indusigns Bedrijfsuitje Amsterdam

Origineel bedrijfsuitje!

Als bedrijf is het belangrijk dat werknemers elkaar ook buiten het werk om leren kennen. Het zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer, kennis van de ander en vertrouwen in elkaar. Het aanbod van bedrijfsuitjes is enorm, maar wij denken nu een superleuke en onderscheidende groepsactiviteit aan te kunnen bieden. Het concept is aansprekend en origineel en bestaat uit het verzamelen van ‘oude meuk’, het ontwerpen van een nader te bepalen product én het daadwerkelijk uitwerken van dit design. Uiteindelijk ontstaat er door middel van teamwork en collectief enthousiasme een tastbaar eindproduct!

  • Wij bieden een originele groepsactiviteit/bedrijfsuitje aan!
  • Het hoofdthema van onze activiteit is teamwork!
  • Er wordt de nodige creativiteit gevraagd van de deelnemers!
  • Ons originele concept voor een bedrijfsuitje is een succes gebleken!

Samenwerken

Bedrijfsuitje Groepsactiviteit Indusigns Amsterdam
Teamwork is een belangrijk onderdeel van onze groepsactiviteit!

Een belangrijk aspect tijdens onze groepsactiviteit is samenwerken, eigenlijk net als op de werkvloer. Er moet een collectieve overeenstemming worden bereikt over de te gebruiken materialen, het ontwerp en de uitvoering ervan. In groepjes wordt eerst gezocht naar oude items in een enorme industriële loods. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. Daarna moet er gezamenlijk onderhandelt worden over de prijs met de eigenaar van de loods. Vervolgens wordt er in onze werkplaats gewerkt aan het ontwerp van het te maken item. Dit moet natuurlijk realistisch zijn, met het oog op de gevonden spullen. Als het ontwerp duidelijk is, zal er in de werkplaats worden gewerkt aan het unieke design. Aan het eind van de dag heeft iedere groep op basis van teamwork iets moois neergezet en dat kan werkelijk van alles zijn!

Bedrijfsuitje Groepsactiviteit Indusigns Amsterdam
Uiteindelijke ontstaat er een tastbaar eindproduct!

Creatief denken

Al voordat er ook maar iets op papier is gezet, moet er nagedacht worden over het te zoeken materiaal en het uiteindelijke ontwerp. Alle deelnemers moeten dus proberen te visualiseren wat er nodig is om tot het collectieve ontwerp te kunnen komen. Er moet onderling goed worden gecommuniceerd en er moet overeenstemming worden bereikt over zaken, die de rest van de dag zullen bepalen. Waar willen we naar toe en hoe gaan we dat doen? In het creatieve denkproces zullen wij natuurlijk ook proberen mee te denken, zodat er realistische doelen worden opgesteld. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geïnteresseerd?

Wanneer we je/jullie hebben kunnen enthousiasmeren voor een bedrijfsuitje, zoals we dit hier hebben beschreven, dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! We zijn zelf ook erg enthousiast over het concept en inmiddels is de eerste keer door ons georganiseerd! Het was een groot succes en iedereen ging met een voldaan gevoel weer huiswaarts! Lekker met je handen bezig zijn, als je vaak de hele dag op kantoor zit, kan erg ontspannend zijn! We willen deze ervaring graag met jullie delen en zien jullie graag terug in onze werkplaats!

Vraag meer informatie aan!