Aardetinten populair in het interieur

Indusigns Blog

Aardekleuren bepalen het moderne interieur

Aardekleuren zijn de zachtere tinten uit de natuur, zoals zand, löss, klei en gesteente. Ze worden steeds vaker toegepast in het interieur en ze geven een solide natuurlijke uitstraling. De aardekleuren hebben ook nog een andere waardevolle eigenschap voor het interieur. Door de digitale wereld verliezen we steeds meer de binding met de natuur en de aarde. De aardetinten zorgen ervoor dat die binding weer enigszins wordt hersteld.

  • Aardkleuren zie je steeds vaker terug in het interieur
  • Indusigns’ producten bevatten regelmatig aardetinten als roest en olie
  • Onze producten zijn naar wens in verschillende kleuren te spuiten

Social Media Indusigns

Aardetinten stralen warmte uit

Behalve stabiliteit en comfort, geven aardetinten ook een warme uitstraling. In de natuur is bruin één van de meest voorkomende kleuren en in het interieur voelt bruin en tinten daarvan vaak een vertrouwd en veilig gevoel. Daarbij komt ook nog eens dat bruin ideaal te combineren valt met veel andere kleuren.

Welke meubels vallen goed te combineren met aardetinten?

Onder andere antieke meubels en neutrale meubels gaan goed op in een interieur met aardetinten. Zij vullen elkaar goed aan. Daarnaast vinden wij dat onze eigen meubels en verlichting goed aansluit bij deze populaire tinten. De roest en de olieresten op onze producten zijn namelijk ook kleuren van moeder natuur. Ze sluiten daarom ook goed aan bij deze tinten.

Onze producten in aardekleuren te verkrijgen

Mocht je verliefd zijn geraakt op onze producten en er graag een aan willen schaffen. Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om ze te laten spuiten in jouw gewenste aardekleur. Laat ons weten of je bijvoorbeeld een leemkleurige hanglamp of een zandkleurige tafel van een olievat wilt. Wij realiseren het voor je.